avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Activitate Dana ember

Activitate Dana ember

As dori sa mă ajutați cu un răspuns. In urma decesului părinților mei am moștenit o casa.As dori sa mă mut împreună cu fică mea (ea având 22 de ani).De mai mult timp am certuri în familie -sotul meu nu lucrează nicăieri și este și scandalagiu.As vrea sa mă pot ,dar as vrea sa știu dacă soțul meun ar putea sa îmi facă ceva probleme?Ar puter sa mă reclame la politie pt abandon de familie sau sa îmi dea politia amenda.Vă rog sa mă sfătuiți ce aş putea să fac.Mulțumesc.
Am moștenit o casa în urma decesului părinților mei (am certificat de mostenitor)și as dori să mă mut împreună cu fică mea (aceasta având 22 de ani)Dacă eu îl părăsesc pe soțul meu (având de mult timp probleme și certuri în familie)și mă mut cu fică mea în casă Bun propriu :sotul meu ar putea să îmi facă ceva probleme?Ar putea să mă reclame la politie pt abandon de familie sau aş putea primi amendă?Vă rog să mă ajutați cu un răspuns. Multunesc.
Dacă aş dori să-în dau de bună voie unice mele fice un procent de 30-40%din casa mea ce s-ar putea face şi cum? Multumesc. Cumane ar trebui să procedez?
Mie mi-au decedat ambii părinți. Sunt singura lor fică (moştenitoare).Am vrut să întreb dacă soțul meu actual poate avea vreo pretenție (vre un drept) la mostenirea mea după părinți mei decedați; dacă eu vreau să divorțez de el.
Am o problema cu tatal meu.Imi restrictioneaza accesul in casa parinteasca.Mama mea a decedat.El acum sa complicat cu nişte țigănci (una minoră).Am dat-o pe minoră afară din casă când am gãsit-o acolo.Cică o trimit bunicii să-i dea bătrânul bani.Aş dorii să am acces in casa părintească şi cheie la uşă.Cum aş putea face să rezolv problema.Să merg la poliție şi să depun plângere penală.Am şi eu parte in casă ca copil legitim +jumătate din partea mamei mele decedate.Mulțumesc.