avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mie mi-au decedat ambii părinți. Sunt singura lor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mie mi-au decedat ambii părinți. Sunt singura lor fică (moştenitoare).Am ...

Mie mi-au decedat ambii părinți. Sunt singura lor fică (moştenitoare).Am vrut să întreb dacă soțul meu actual poate avea vreo pretenție (vre un drept) la mostenirea mea după părinți mei decedați; dacă eu vreau să divorțez de el.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:19, 21 Decembrie 2021
Bunurile obținute prin moștenire sunt bucurii proprii și nu întra la partaj în cazul unui divorț.
si daca vreti si daca nu vreti sa divortati de sot, tot nu are niciun drept in vreun caz, mostenirea va fi bunul dvs propriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenirea mea - cumparam impreuna cameliaagafia cameliaagafia Am un apartament mostenire de la mama mea. In cazul in care il vand si eu si sotul cumparam o alta casa impreuna, pot sa o pun numai pe numele meu? Sau ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament pe numele parintilor, bun comun la partaj in casatorie? georgesima georgesima Daca sunt casatorit si cumpar doar cu fondurile mele un apartament, pe numele parintilor, la un eventual partaj sotia are vreun drept la acest bun? Se ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata! am nevoie sa ma ajutati in privinta unor lucruri ... Ionut2980 Ionut2980 Buna dimineata! Am nevoie sa ma ajutati in privinta unor lucruri pe care nu le cunosc destul de clar. Sunt singurul copil la parinti iar parintii au dobandit ... (vezi toată discuția)