Am avut un dosar penal prin care sa supus renuntarea urmaririi penale conf art. 318 alin. 12 NCPP , iar mai apoi m-au chemat in instanta pentru confiscare speciala art.315 lit. c NCPP intrebarea mea este urmatoarea, este obigatorie prezenta in acest caz sau se poate face si in lipsa deoarece am fost citat odata sa ma prezint si nu am putut ajunge dupa care sa amanat cauza pe un alt termen mai apoi am fost citat iar, ca solutie pe scurt sa argumentat ca Solutia pe scurt: În vederea refacerii procedurii de citare cu intimatii, amână cauza la data de ..., ora.... , sala nr, ...
Vreau sa iau legatura cu procurorul, Ce trebuie sa fac ca sa vad in ce stadiu este dosarul in care am statusul de inculpat au trecut 5 ani de cand nu stiu absolut nimic in ce stadiu se afla si restu. Se poate sa fac o cerere prin care sa comunic adresa prin care sa mi-se trimita instiintarile chiar daca adresa nu este cea de pe buletin ? tin sa mentionez ca adresa la care locuiesc nu este cea din buletin ! .
In anul 2014 am comis infractiunile prevazute de articolul 360 - 361 - 365 - 207, alin a,b doar ca cel din 207 nu a fost chiar santaj vandusem ceva, si ii ceream banii inapoi spunand ca o sa "distrug " acel bun exista posibilitatea sa fi intrat in prescriptie sau exista posibil sa iau o pedeapsa cu suspendare ? avand in vedere ca am recunoscut tot si am avut condita buna pe intreaga cercetare penala, tin sa mentionez ca ina nu sa terminat si ca inca astept sa fiu trimis in instanta si nu inteleg de ce intarzie acest lucru...