avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Activitate roxenp123

Activitate roxenp123

Buna ziua. Am plecat in vacanta iar casa a ramas in grija fostului sot fiindca si el inca locuieste aici. Intre timp dupa divort eu am mai facut o camera, bucataria am mutat o pe hol iar bucataria mare a devenit o camera iar camera in care locuiam eu am reamenajat o, cele 2 camere au ramas incuiate iar cand am revenit acasa erau descuiate plus geamurile deschise pe jumatate, ne a umblat prin lucruri, am sansa sa pot face ceva inafara de partaj pentru ca, chiar ma depaseste iar celelalte opțiuni le respinge,
Tin sa mentionez ca am toate chitantele de la materialele pe care le am folosit pentru a face camera, bucataria si pt a reamenaja camera mea, singura am facut totul nu mi a dat 1 leu.
În urma cu 4 zile am fost depistat de aparatul radar în județul Iași depășind viteza admisa de lege cu 52 de km/h avand o viteza de 102 km/h. Întrebarea mea este. Dacă acționez în instanta cu avocat cerând clementa la fapta săvârșită de mine fără a cere cheltuieli de judecata sau alte pretenții am șanse ca instanta sa îmi ofere clementa pentru fapta săvârșită? Având în vedere ca am nevoie de permis pentru a-mi asigura venitul lucrând ca șofer la o firma de distribuție. Rog un răspuns pe înțelesul tuturor și un procent estimativ cât % oferă instanta clementa în astfel de cazuri. Mulțumesc frumos
Va multumesc tare mult!
buna seara, in aceasta seara am fost oprita de radarul politiei rutiere si a rezultat suspendarea permisului meu de conducere pe o perioada de 3 luni, 90 zile. Intrebarea mea este daca colaborez cu un avocat care sunt sansele sa mi recuperez inapoi permisul si cat timp pot dura aceste demersuri? mentionez faptul ca am cerut domnului politist actele sa le spun asa sper sa nu gresesc, actele radarului si nu a putut prezenta niciun fel de act si am notat acest fapt in procesul verbal, tin sa mentionez ca nu pot face o redobandire. multumesc frumos pentru eventualele raspunsuri, o seara buna va doresc!
Va mulțumesc
Pe casa vrea banii dar dupa a zis ca "a si ca sa stii dupa 10 ani de căsnicie si pământul e al meu"..
Va multumesc mult. :)
Sărut mâna. Mi ati luat o piatră de pe inimă.
Buna seara am fost căsătorită timp de 15 ani. Am divorțat acum 2 ani iar el dorește să facem partajul, si spune ca pământul care este bunul meu propriu, spune că după 10 ani de căsnicie a devenit si bunul sau adica bunul amândurora comun.. este adevarat? Deci sunt terminată..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Întocmai, ma gandesc la fete. Stăm de 2 ani intr o camera toate 3 dormim în același pat și el sta singur intr o camera si are toate pretențiile din lume de parca am avea fiecare camera sa, sunt conștientă că va lua dublu de pe casa daca va accepta oferta mea însă nu mai rezist sa traiesc cu el sub același acoperiș, este o persoana care te termină psihic. Va fi greu la inceput dar ne vom invata.