avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... În urma cu 4 zile am fost depistat de aparatul radar ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

În urma cu 4 zile am fost depistat de aparatul radar în județul ...

În urma cu 4 zile am fost depistat de aparatul radar în județul Iași depășind viteza admisa de lege cu 52 de km/h avand o viteza de 102 km/h. Întrebarea mea este. Dacă acționez în instanta cu avocat cerând clementa la fapta săvârșită de mine fără a cere cheltuieli de judecata sau alte pretenții am șanse ca instanta sa îmi ofere clementa pentru fapta săvârșită? Având în vedere ca am nevoie de permis pentru a-mi asigura venitul lucrând ca șofer la o firma de distribuție. Rog un răspuns pe înțelesul tuturor și un procent estimativ cât % oferă instanta clementa în astfel de cazuri. Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: cnegoita , utilizator 12:03, 3 Martie 2021
Trebuie sa discutati cu un avocat. Exista anumite cerinte de forma ale procesului verbal care trebuie respectate, iar apoi trebuie studiata inregistrarea video pentru a vedea daca este conforma.
Plangerea suspenda executarea sanctiunii pana la ramanearea definitiva a hotararii judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radare noi Marius Barabas Marius Barabas Buna ziua, A reusit cineva sa conteste si sa castige un PV pentru depasire viteza , depistat cu rasarele noi ? Am avut 102 Km in localiatate ,ce motive sa ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal contraventie, radar mobil in zona turnului de televiziune Petru Liviu Cotofanu Petru Liviu Cotofanu Pe data de 6 august 2018, orele 23.36in timp ce ma deplasam la volanul autoturismului proprietate personala pe raza localitatii Bogdan Voda, judetul Bacau am ... (vezi toată discuția)
Expertiză împotriva aparatului radar al poliției cezarad cezarad Vă rog să îmi spuneți și mie cum aș putea combate proba cu înregistrarea de pe apartul radar al Poliției ? Să presupunem că pe înregistrări nu se ... (vezi toată discuția)