avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestatie proces verbal contraventie, radar mobil in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatie proces verbal contraventie, radar mobil in zona turnului de televiziune

Pe data de 6 august 2018, orele 23.36in timp ce ma deplasam la volanul autoturismului proprietate personala pe raza localitatii Bogdan Voda, judetul Bacau am fost depistat de catre radarul mobil ce venea din sens invers circuland cu viteza de 102-103 km/h in zona de limitare viteza 50 km/h.
Am depus contestatie la Judecatoria Bacau.
Ce sanse am sa castig procesul cu urmatoarele argumente:
1. In locul unde am fost depistat se afla amplasat turnul de radio televiziune Bacau, normele metrologice de functionare a aparatelor radar interzicand functionarea acestora in raza turnurilor radio
2 daca instanta poate lua in considerare marja de eroare+/_4%, a radarelor in miscare
3 De ce alte atuuri m-as mai putea lega, avand in vedere ca am depasit viteza pentru care se suspenda permisul de conducere cu doar 3 km/h.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Expertiză împotriva aparatului radar al poliției cezarad cezarad Vă rog să îmi spuneți și mie cum aș putea combate proba cu înregistrarea de pe apartul radar al Poliției ? Să presupunem că pe înregistrări nu se ... (vezi toată discuția)
Marja de eroare radar miscare Sele Ioan Sele Ioan Dacă la întrarea într-o localitate, respectiv comună, sat, pe timp de noapte, aflându-mă la începutul unei depășiri regulamentare a unui camion, fapt ... (vezi toată discuția)
Suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 zile andu04vl andu04vl Am fost inregistrat de aparatul radar circuland in localitate cu o viteza de 102 km/h, desi nu cred ca am depasit viteza de 100 km/h tot drumul indiferent ca a ... (vezi toată discuția)