buna ziua. revin cu o intrebare, fostul sot a propus sa renunt la pensia alimentara si se evacueaza singur din casa amandurora, fara a mai face partajul. noi suntem deja divortati de 2 ani doar ca a zis sa mergem prin notar ca sa dovedeasca ca eu am fost de acord. care sunt demersurile si cat m ar costa in total? multumesc mult, oameni frumosi.
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
intrebarea era daca ar fi dispus sa faceti partaj la notar si sa renunte la sulta cuvenita pt a nu mai plati pensie..
propuneti-i si asta.
la notar se face partaj si puteti fixa ca sulta sa fie platita in rate de 1300 de lei pe luna timp de 6 ani.
si nu va executati unul pe altul, ca explicit la pensie nu puteti renunta prin vreun act.
mai puteti face o intelegere notariala prin care omul va da pensia cumulata pt anii astia.. adica semnati o declaratie ca ati primit 93600 pensia in avans pana la majoratul copiilor si el da declaratie ca a primit sulta si gata.
Iesire din indiviziune
c-3
Am o mare nedumerire ma aflu intr-un proces de iesire din indiviziune desi acum zece ani sa facut partaj la intelegere .Intrebarile mele sunt:
-Cat de ... (vezi toată discuția)