avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Activitate Predeluț

Activitate Predeluț

Buna seara,am de facut o succesiune după părinți,un apartament mostenitori eu si fratele meu,care este stabilit definitiv in alta tara,ne-am inteles să-mi cedeze partea lui contra unei sume,care sunt etapele și dacă este necesar să fie făcute cadastru și intabularea obligatoriu ,noi nu am vrea să le facem ca sa terminăm mai repede,el vrea banii ,trebuie ceva acte să justifice transferul adica de unde provin bani,multumesc !
Mulțumesc,am citit tot ,eu am înțeles tot numai administratorul nu vrea,se pare că președintele este numai de formă,aproape jumătate dintre proprietari sunt din alta localitate și nu prea îi interesează așa că localnici fac legea,am constatat de ceva timp,am citit tot aici că pot contesta lista de întreținere și m-ai departe ce as putea face ?
Mulțumesc pentru răspunsuri,chiar acum am vorbit cu administratorul de la bloc și mi-a spus că banca percepe un comision de 4 lei pentru fiecare ordin de plată încasat de asociație și acesta se va plăti de proprietarul in cauză, asta în plus față de comisionul care îl achit eu iar în ce privește numele de pe lista de întreținere unde pot face o sesizare!
Buna ziua comunitate,locuiesc într-un bloc și administratorul ne-a avizat că nu m-ai putem platii întreținerea in contul asociației la bancă deoarece aceasta percepe un comision pentru fiecare ordin de plată și trebuie să plătim numai la casierie,a doua problema este numele proprietarilor este afișat în dreptul fiecărui apartament pe lista de întreținere și pe lista cu Nr. de interfon, i-am cerut adm.sa nu-l mai treacă și mi-a răspuns că așa este legal și a treia problema este că pierderile de apă sunt repartizate numai celor care au contoare mai vechi care nu m-ai au aviz metrologic,este legal cum procedează administratia ?
Mulțumesc pentru răspuns