avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Activitate getuta

Activitate getuta

Răspuns la discuția incadrare juridica
va multumesc frumos, asa spune si avocata mea. Multa sanatate.
Va rog frumos, puteti sa-mi spuneti daca la judecarea unei cauze civile in recurs, judecatorul poate schimba incadrarea juridica a unei actiuni ?
Multumesc frumos.
a zis ca avansul ptr. onorariu executor se regaseste in procesul verb si in pv de distribuire aal sumei ptr care am semnat, suma care s-a si eliberat . I-am inmanat o cerere prin care solicit si onorariul si a zis ca dosarul execut. este inchis. Mai pot face ceva?
a facut proces verbal, insa nu au si fost platiti creditorului. i s-a eliberat doar debitul. Se mai poate face ceva ?
executia s-a incheiat, acum doua luni, insa n-m depus plangerea ipotriva refuz. exec. jud si la instanta ci doar la executor. Mai pot face ceva pt a-mi recupera onorariul platitt execut. pe care nu l-am incasat?
plangerea impotriva refuzului executorului judecatoresc echivaleaza conf. art. 53 din legea 188 ....depusa la biroul executorului jud. , echivaleaza cu depunerea acestei plangeri in instanta de judecata?
Va multumesc.#-o
Răspuns la discuția pretentii
Deci sa inteleg ca creditorul daca nu s-a incadrat in termenul legal sa introduca in instanta plangere impotriva refuzului executorului judecatoresc de a intocmii un act... sau nici o contestatie la executare, poate .. asa dupa vreo doua luni de la incheierea executarii silite...cand are el chef sa introduca in instanta o actiune in pretentii impotriva debitorului prin care mai cere niste bani in plus aceastuia, .. si uite asa... se va judeca tot ca o plangere impotriva refuzului executorului..... . Cum sunt legile astea?
Va multumesc.
Răspuns la discuția pretentii
problema e ca s-a si judecat in prima instanta, fara sa fiu citata. L-a primul termen s-a si solutionat.
multumesc
Răspuns la discuția pretentii
Va rog frumos, spuneti-mi ce sa fac in cazul meu ? De ce instanta de recurs a schimbat ideea de pretentii in refuzul executorului jud.....?
Multumesc frumos.
Răspuns la discuția pretentii
Atunci de ce un creditor introduce actiune in pretentii impotriva debitorului, se respinge actiunea, creditorul face recurs, se caseaza in intregime sentinta, se trimite la rejudecare cu mentiunea : a se judeca in tezele...plangere impotriva refuzului execut. jud...de a indeplinii.....? Nu mai inteleg nimic...
Va multumesc