avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incadrare juridica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incadrare juridica

Va rog frumos, puteti sa-mi spuneti daca la judecarea unei cauze civile in recurs, judecatorul poate schimba incadrarea juridica a unei actiuni ?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: getuta , utilizator 09:28, 17 Septembrie 2010
Fiind vorba despre o actiune civila , cauza se judeca pentru obiectul pe care l-ati mentionat dvs. in cererea de chemare in judecata.Adica se judeca ceea ce ati cerut, instanta civila neavand cum sa judece altceva decat ati cerut.
Puteti deschide o alta actiune pentru un alt obiect .
va multumesc frumos, asa spune si avocata mea. Multa sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indicare greºita (incompleta) a temeiului de drept. ContSters46797 ContSters46797 Buna ziua, Daca intr-o cerere reconventionala nu am indicat, in drept, toate articolele pe care imi sprijineam afirmatiile in fapt, se mai poate face o ... (vezi toată discuția)
Motivarea in drept peraspera peraspera Nu am gasit rubrica potrivita, asa ca, va rog sa ma lamuriti daca este obligatoriu- cand te reprezinti singur, neavand studii juridice, sa faci motivarea in ... (vezi toată discuția)
Decizie de kafka. pe ce îmi pot baza contestaþia în anulare? selfdefender selfdefender Trebuie să formulez o contestaţie în anulare, dar nu ştiu unde s-ar putea încadra motivele, dintre cele menţionate în C.proc.civ. În decizia nr. ... (vezi toată discuția)