avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Activitate Alina111123

Activitate Alina111123

Va mulțumesc!

Avocat Iofcea Maria-Cristina a scris:

La judecatoria din circumscriptia domiciliului dvs.

Și unde pot contesta?

Avocat Iofcea Maria-Cristina a scris:

Buna ziua!
Vi se va comunica un proces-verbal, pe care il puteti contesta in termen de 15 zile, daca credeti ca aveti vreun motiv intemeiat.

Amenda stb
Bună ziua, am urcat astăzi în tramvai și am uitat sa validez, și au urcat controlorii, eu le am dat buletinul neștiind ca nu au voie sa ma legitimeze dacă eu refuz asta. Au scris ceva pe un proces dar nu m au pus sa semnez. Ce se poate întâmpla cu aceasta amenda? Întra la impozit? Casa sau altceva pe numele meu nu am.
Răspuns la discuția Adeverinta stagiu de cotizare
Va mulțumesc! Asa am sa fac

POPA GHEORGHE a scris:

Reveniti in scris, la adresa dvs catre AJPIS Bucuresti. Functionarii statului se misca mai greu.

Adeverinta stagiu de cotizare
Bună ziua, momentan ma aflu în concediu crestere copil urmând ca la 1.09.2022 sa ma intorc la munca, angajatorul mi a cerut Adeverinta stagiu de cotizare, pt acești 2 ani în care am stat în ccc. Am dat email la ajpis București (pt ca aici locuiesc) mi au cerut poza cu buletinul și ju au mai răspuns, au trecut mai bine de 2 săptămâni de atunci. La telefon nu răspunde nimeni. As vrea sa mi spuneți unde trebuie sa merg pt a obține aceasta adeverinta. Va multumesc
Buna ziua, am o intrebare legata de starea de urgenta si zilele de concediu. Am 14 zile de concediu din care 5 s au scazut in starea de urgenta, iar angajatorul meu nu vrea sa mi le acorde pe cele ramase. In aceasta situatie sunt si toti colegii mei, noi lucrand la un srl cu peste 1000 de angajati. Ce pot face in acest sens? Va multumesc anticipat