avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda stb Bună ziua, am urcat astăzi în tramvai ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda stb Bună ziua, am urcat astăzi în tramvai și am uitat ...

Amenda stb
Bună ziua, am urcat astăzi în tramvai și am uitat sa validez, și au urcat controlorii, eu le am dat buletinul neștiind ca nu au voie sa ma legitimeze dacă eu refuz asta. Au scris ceva pe un proces dar nu m au pus sa semnez. Ce se poate întâmpla cu aceasta amenda? Întra la impozit? Casa sau altceva pe numele meu nu am.
Cel mai recent răspuns: Alina111123 , utilizator 18:10, 22 August 2022
Buna ziua!
Vi se va comunica un proces-verbal, pe care il puteti contesta in termen de 15 zile, daca credeti ca aveti vreun motiv intemeiat.
Și unde pot contesta?

Avocat Iofcea Maria-Cristina a scris:

Buna ziua!
Vi se va comunica un proces-verbal, pe care il puteti contesta in termen de 15 zile, daca credeti ca aveti vreun motiv intemeiat.

La judecatoria din circumscriptia domiciliului dvs.
Va mulțumesc!

Avocat Iofcea Maria-Cristina a scris:

La judecatoria din circumscriptia domiciliului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contravenționala stb Estera123 Estera123 Buna ziua !Am avut si eu un incident neplăcut in timpul unei călătorii cu mijlocul de transport in comun in București ,mai exact in tramvaiul 32.Am urcat ... (vezi toată discuția)
Taxa/amenda stb Nelu7 Nelu7 Buna ziua, Va rog respectuos sa ma ajutati cu o consultanta asupra situatiei urmatoare : Am urcat in autobuzul STB, mi-am cautat loc, apoi am trimis sms-ul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am si eu o situatie din aceasta dimineata din stb ... Denis-Stefan Denis-Stefan Buna ziua! Am si eu o situatie din aceasta dimineata din STB cu un domn controlor. Chiar in secunda in care am dat sa urc in autobuz, scriam mesaj catre STB, ... (vezi toată discuția)