avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta stagiu de cotizare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta stagiu de cotizare

Adeverinta stagiu de cotizare
Bună ziua, momentan ma aflu în concediu crestere copil urmând ca la 1.09.2022 sa ma intorc la munca, angajatorul mi a cerut Adeverinta stagiu de cotizare, pt acești 2 ani în care am stat în ccc. Am dat email la ajpis București (pt ca aici locuiesc) mi au cerut poza cu buletinul și ju au mai răspuns, au trecut mai bine de 2 săptămâni de atunci. La telefon nu răspunde nimeni. As vrea sa mi spuneți unde trebuie sa merg pt a obține aceasta adeverinta. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alina111123 , utilizator 07:41, 11 August 2022
Reveniti in scris, la adresa dvs catre AJPIS Bucuresti. Functionarii statului se misca mai greu.
Va mulțumesc! Asa am sa fac

POPA GHEORGHE a scris:

Reveniti in scris, la adresa dvs catre AJPIS Bucuresti. Functionarii statului se misca mai greu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc si lucru Eandrea31 Eandrea31 Buna. In 31 octombrie implineste copilul meu 2 anisori si daca vrea sa ma intorc la lucru inainte de 2 luni trebuie sa iasa sotul in co cediul de cresterea ... (vezi toată discuția)
dosar indemnizatie Andreea871001 Andreea871001 Buna ziua, am incercat sa depun dosarul de imdemnizatie la primaria locala insa functionarul refuza preluarea acestuia din diverse motive: 1. Decizia de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea locului de munca inainte de terminarea ccc SerbanIrina SerbanIrina Buna seara, Momentan ma aflu in ccc efectuan 1an jumate din cei 2ani pentru care am optat. Doresc sa ma intorc la munca inainte de cei 2ani, insa nu la ... (vezi toată discuția)