Buna ziua, am incercat sa depun dosarul de imdemnizatie la primaria locala insa functionarul refuza preluarea acestuia din diverse motive:
1. Decizia de suspendare si adeverinta cu veniturile nu sunt stampilate de catre angajator;
2. Nu am adeverinta cu stagiul de cotizare de la casa de pensii. Eu locuiesc in Bucuresti si angajatorul are sediul in Cluj. Am fost la casa de pensii si acolo mi-au comuncat ca nu pot vedea contributiile pentru un alt judet si nu imi pot elibera adeverinta.
3. Mi se solicita o adeverinta de la angajator din care sa reiasa ca in perioada 23 iulie( cand am terminat co medical postnatal) pana in 8 august sunt in concediu de odihna, adeverinta pe care angajatorul nu o elibereaza. Precizez ca am discutat la resurse umane si mi-au comunicat faptul ca stampila nu mai folosesc de 1 an. De asemenea , dupa terminarea co medical mi s -au recalculat zilele de co de odihna si am fost de acord ca le iau,, urmand ca suspendarea ctr sa inceapa din data de 8.08. Functionarii primariei imi cer si adeverinta ca sunt in concediu de odihna in aceasta perioada.
1. Incepand cu 01.07.2017, persoanele juridice de drept privat nu mai sunt obligate sa foloseasca stampila.
2. Solicitati prin email Casei de Pensii Cluj sa va comunice un certificat/adeverinta de stagiu de cotizare.
3. Cererea de acordare a indemnizatiei poate fi insotita de orice alte documente care să ateste îndeplinirea condițiilor de eligibilitate. (art.13 din OUG 111/2010)