avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Activitate Michelangelo1

Activitate Michelangelo1

100 . Am înţeles că mi le pun în vânzare, doar că îmi trebuie nişte acte de la ANAF.

Bună ziua, am publicat un volum de poezie şi aş dori să-l pun la vânzare în librării.
Întrebarea mea este ce acte trebuie să fac la ANAF ca şi autor de carte pentru a fi în legalitate şi ce impozit trebuie să plătesc la stat în calitate de autor de carte. Mulţumesc frumos.
Bună ziua, am depus o cerere la primărie în vederea toaletării unui copac din faţa casei de pe spaţiul public deoarece creşte peste cablurile electrice şi d-na de la registratură care înregistrează cererile nu mi-a dat bonul de ordine susţinând că nu este nevoie de bon pentru aşa ceva. Întrebarea mea este dacă registratura este obligată să elibereze bon de ordine pentru orice fel de cerere depusă la primărie sau nu , şi unde pot face reclamaţie. Mulţumesc.
Bună ziua, ce măsuri legale pot lua în cazul în care cineva aruncă în bajocură noaptea , sistematic, gunoaie în faţa casei mele unde deşi este spaţiu public, eu curăţ de frunze şi cosesc iarba. Mulţumesc.