avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, ce măsuri legale pot lua în cazul în ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, ce măsuri legale pot lua în cazul în care cineva ...

Bună ziua, ce măsuri legale pot lua în cazul în care cineva aruncă în bajocură noaptea , sistematic, gunoaie în faţa casei mele unde deşi este spaţiu public, eu curăţ de frunze şi cosesc iarba. Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:58, 4 Octombrie 2020
Montati camere de luat vederi sa vedeti si cine face asta, apoi faceti plangere la poliție si primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interfon si camera video la gunoi Gilia_stud Gilia_stud Buna ziua! Am si eu o intrebare al cu al carei raspuns sper sa ma puteti ajuta: Vecinii mei de careu, care apartin de o alta asociatie de locatari, au ... (vezi toată discuția)
Vecinul de vizavi si-a depozitat gunoiul la mine in strada. ce pot face? Horbat Radu Horbat Radu Buna ziua, De fapt este vorba de o batranica pe care o cunosc. Acum cateva zile a fost politia locala si i-a pus in vedere sa-si taie iarba din fata casei dar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. detin un teren intr-o zona rurala, in acelasi judet, ... ipso ipso Buna ziua. Detin un teren intr-o zona rurala, in acelasi judet, dar nu am nimic construit pe el, deci nu locuiesc acolo. Terenul se afla in intersectie, in ... (vezi toată discuția)