Dețin un SRL și as dori sa stiu dacă adaug un cod secundar (4941 transporturi rutier de mărfuri) pot presta și acest serviciu? Eu având in prezent cod Caen principal (4791 comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau internet ). Problema cod Caen.
Buna ziua! Suntem o firma cu cod caen 4791, care comercializăm produse textile cu logo-ul nostru propriu. Am cumpărat produsele personalizate de la o firmă care prestează aceste servicii. Produsele sunt etichetate corespunzător de catre producator. Întrebarea mea ar fi aceasta : pot vinde aceste produse cu logoul firmei pe ele fără sa intervin asupra etichetei produsului sau trebuie modificata eticheta ?
Trebuie să punem si eticheta noastră ca distribuitor ?
Eu și încă o persoana suntem administratorii firmei.
gi-jane2 a scris:
De ce crezi ca ai avea acest drept, de a lua ceva fara sa platesti ? ti-a zis cineva ca ai dreptul sa il iei ? sub ce forma crezi ca poti sa iti insusesti bunul altuia ?
Va salut! Am o întrebate cu privire la însușire unor produse din firma .
Dacă firma are 30 produse (sepci) și as dori unul sa-l păstrez pentru mine va trebui sa plătesc prețul produsului din banii proprii sau îl pot lua fără sa plătesc nimic ?