avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara ! As avea o întrebare legată de angajare. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara ! As avea o întrebare legată de angajare. Se poate ...

Buna seara !
As avea o întrebare legată de angajare.
Se poate angaja o persoana cu studii superioare (inginer) pe post de mecanic ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:37, 2 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se poate angaja o persoana cu studii superioare (inginer) pe post de mecanic .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calificare si incadrare pe post george_x george_x cineva a pus o intrebare asemanatoare, dar raspunsul n-a fost foarte clar. 1) sa spunem ca eu vreau sa angajez pe cineva pe un post diferit de calificarea ... (vezi toată discuția)
Functie alexandrudaniela alexandrudaniela Am o problema mai ciudata! Am o firma de proiectare in constructii. Doresc sa angajez un domn care este inginer dar mecanic nu constructor. Deci nu il pot ... (vezi toată discuția)
Angajare in 2012 pe post unic de cadastrist bogdanmarinela bogdanmarinela In organigrama si statul de personal figureaza postul unic de cadastrist. Exista hotarare de guvern privind aprobarea angajarii pe acest post unic.Intrebare; ... (vezi toată discuția)