avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Activitate anneka_zarova

Activitate anneka_zarova

Răspuns la discuția SNG 2011
buna, ai un id de mess as dori sa vb
anneka_zarova este id-ul meu
ma poti adauga
Răspuns la discuția SNG 2011
buna, am urmarit topicul pana aici, sunt si eu o aspiranta la un post de refier, dar am o intrebare ptr toti: stie cneva ce salariu au grefierii?
am inteles ca cei de la tribunal au remuneratia mai mare;daca stie cineva rog sa prezinte
multumesc si bafta la invatat!
Răspuns la discuția sng cursuri
Repet, un grefier CU STUDII SUPERIOARE, am inteles de la cineva ca la tribunal au salarii mai mari, lua 34 milioane acum nu stiu daca inainte sa taie salariile sau dupa si nu stiu daca avea vechime sau nu!De aceea cer o lamurire din informatii sigure;deci daca cineva are informatii sigure, rog sa-mi raspunda.
Multumesc!
Răspuns la discuția sng cursuri
stie cineva ce cuantum salarial are un grefier cu studii superioare care nu are vechime ?si la tribunal si la judecatorie
buna ziua,
Ma intereseaza sinteze ptr INM , daca puteti sa ma ajutati acesta este mailul meu: anneka_zarova@yahoo.com
Multumesc frumos
buna ziua,
ma poate lamurii si pe mine cineva in legatura cu cuantumul salarial al unui grefier cu studii superioare juridice la tribunal si la judecatorie(am inteles ca e diferenta)?!
Multumesc!
:(un agent de politie care are vechime 5 ani cu aviz de politist judiciarist poate sa sustina examenul pentru admiterea in magistratura sau trebuie sa fie neaparat ofiter?
Răspuns la discuția admitere magistratura?!?
da,multumesc,asta am citit si eu,urmaresc de ceva vreme site-ul CSM-ului si citesc multe altele,dar nu stiam daca in personalul de specialitate juridica din politie se incadreaza si categoria "agenti" sau doar ofiteri.
As fi vrut parerea unei persoane avizate, sa-mi explice intocmai.
Multumesc!
Va rog frumos poate cineva sa-mi raspunda la urmatoarea intrebare:
Se poate sa dai examen pentru admitere la magistratura provenind dintr-o ramura judiciara a politiei, dintr-o functie de agent?