Valorii? As vrea sa revină la valorile de dinainte dar acestea nu au existat niciodată, am o poveste mai aparte ,sau asemănătoare cu a multor femei , as vrea ca soțul sa fie soț și tată pentru copii dar el este doar atunci când toții ii se supun ,este ca pe vremuri femeia trebuie sa suporte și sa stea la cratiță, eu stau la țară unde am o gospodărie frumoasă pentru care am muncit zi de zi dar tot nu este suficient pentru soțul meu care ma jignește, amenință constant acum.sper sa reușesc sa ma angajez și sa devin independenta financiar pentru a începe procedurile de divorț și partaj pentru ca nu mai pot suporta mam îmbolnăvit
61dan a scris:
buna ziua.
vad ca toata lumea arata sabia si nici unul teaca ei (sper sa fiu inteles in comparatia folosita)
nimeni nu vorbeste de consiliere , de un medic psihiatru , de reactie a celor ce ar trebui sa se autosesizeze din oficiu ...
la felul cum a expus doamna situatia si punand in context sfaturile transmise , credeti ca va fi un final fericit ?
doamna , va sfatuiesc sa fiti inteleapta si sa faceti front comun cu copii in aducerea sotului la valorile pe care sigur le-a avut candva , altfel nu ar fi dorit , sper sa fie asa , sa fie tatal a 2 copii.
va urez tot binele din lume la toti !