Multumesc mult pentru raspuns. Eu nu doresc sa schimb nimic, mi s-a cerut sa plachez cu polistiren unde nu este placat, adica fix bucata de perete exterior al apartamentului meu, apoi tencuit si zugravit in culorile blocului. Pentru ca acea bucata nu este reabilitata, iar restul blocului a fost facut de catre Asociatia de Proprietari, in urma cu multi ani, din banii proprietarilor.
La momentul actual, intre restul blocului si peretele meu se vede diferenta de nivel, iar Asociatia este cea care insista sa fac lucrarea, chiar mi-au pus in vedere obligativitatea acestei lucrari la avizierul scarii de bloc.
Avand in vedere ca fatada este spatiu comun, cine trebuie sa faca procedura de autorizare: eu, ca proprietar si persoana individuala sau Asociatia de Proprietari? Multumesc mult
ynocentta a scris:
Conform disp L nr 196/2018 ,proprietarii nu detin dreptul legal sa schimbe destinatia si aspectul partii comune fara acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari si fara parcurgerea procedurii de autorizare modificare
Pentru ca reabilitarea si eficientizarea pe care intentionati dv sa o executati sa fie legala este necesar sa parcurgeti procedura de autorizare,copii ale documentelor de executie reabilitarea si eficientizare termica parte comuna condominiu urmand sa fie consemnate in cartea tehnica a constructiei