avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Activitate bustiuc elena

Activitate bustiuc elena





menumorut_1980 a scris:


Daca ati fi realizati profesional, nu v-ar interesa un astfel de examen, dar cand foamea e mare.... Adevarat e ca nu am un glob in care sa vad viitorul, dar daca nu o sa mai fie locuri vacante, adio examen facil.


pff, bine ca sunteti dvs realizat profesional.....si in acelasi timp si frustrat
suma de 5000 de euro donata de mama dvs, chiar si in timpul casatoriei, este un bun propriu al dvs. Aceasta poate deveni bun comun numai daca dispunatorul( mama dvs), prevede ca suma de bani va deveni bun comun. Ca urmare, daca nu exista acesta mentiune in actul de donatie, suma de bani este bun propriu al dvs.
puteti solicita inca din faza de urmarire penala atat daune materiale (si in acest sens pastrati de pe acum bonuri, chitante prin care sa dovediti toate cheltuielile pe care le ati facut ca urmare a acestui accident pe medicamente consultatii etc) dar si daune morale pe care le apreciati dvs in fucntie de suferintele fizice si psihice la care ati fost supusa.
urmeaza da fiti chemata pentru declaratii.
victima are dreptul la un aparator si de asemenea aveti dreptul de a propune probe in aparare ( martori inscrisuri expertiza medicala).partea penala nu ar trebui sa ramane la aprecierea instantei.
Răspuns la discuția nulitate relativa sau absoluta???
decizia nr 6042/16.11.2004 ICCJ
neregularitatea citarii atrage sanctiunea nulitatii relative
un pic cam fortat s-ar putea retine violarea de domiciliu
introduceti actiune in constatarea accesiunii imobiliare.
Răspuns la discuția divort
la prima intrebare raspunsul este da.mergeti la arhiva civila a judecatoriei in a carei raza aveti domiciliul comun si intrebati daca este inregistrata actiunea de divort avand ca reclamant pe sotia dvs( spuneti numele). la a doua intrebare e cam greu sa va raspund( doar sa panditi postasul). nu se poate termina divortul de la primul termen, in cazul dvs.daca dvs nu va prezentatila primul termen si nu primiti personal citatia ci postasul o afiseaza , este obligatoriu ca instanta sa mai acorde un termen de judecata. la a treia intrebare, instanta nu o poate obliga, insa va incerca va va intreba daca exista posibilitatea impacarii ...insa nu o poate obliga
codul de procedura penala titlul III vorbeste numai de existenta hotararilor definitive.hotararea prin care o persoana este condamnata pentru infractiuni privind circulatia rutier, dupa exercitarea cailor de atac va fi definitiva nu si irevocabila:)
in penal avem hotarari definitive nu si irevocabile:)
Răspuns la discuția Fugire de la locul accidentului
parasirea locului accidentului ( art 89 Oug 195/2002) nu se pedepseste numai in cazul in care a rezultat uciderea sau vatamarea integritatii corporale, ci si atunci cand accidentul s-a produs ca urmarea a savarsirii unei infractiuni, iar persoana paraseste locul accidentului ( desigur nu este cazul spetei relatate de user)