avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate sergiu01

Activitate sergiu01

Răspuns la discuția Decontare concedii medicale CAS
Niciun raspuns, totusi?
Multumesc. Sunt curios ce pareri mai sunt printre cei care s-au confruntat efectiv cu situatia asta.
Amenzi auto- recuperare de la angajati

Buna ziua,

As fi interesat despre cum putem proceda legal astfel incat sa oprim bani din salariu unui angajat pentru a acoperi amenzile auto obtinute de acesta cu masina firmei sau de exemplu daca in cazul unei daune, angajatul nostru trebuie sa fie cel care asigura plata francizei.

Multumesc!
Salutare tuturor.

Am depus la CAS Iasi de anul trecut trimestrial cererii privind decontarea concediilor medicale. Abia la inceputul anului 2022 am primit o plata pt inceputul anului 2021.

Dupa care lasam dosarul cu solicitarea decontarii, ne regasim codul fiscal intr-un EXCEL lunar transmis pe site acestora alaturi de numarul de inregistrare, data inregistrarii, cat si lunile pt care s-a solicitat decontarea insa nicidecum daca este aprobat sau respins.

Intrebarea mea este urmatoarea: Cum imi dau seama daca vor plati sau vor respinge anumite dosare la plata, dat fiind ca inca am dosare nerezolvate de anul trecut din primavara? Si da, am incercat telefonic si nu am putut lua legatura cu nimeni.

Din pacate, in contabilitate colegii mei solicita informatii despre sumele care au fost recuperate, care nu vor fi recuperat, care urmeaza sa fie recuperate iar eu nu stiu cum sa le zic care dosare sunt acceptate si care nu, si, mai mult de atat, nu stiu cand vor fi virati banii.

Ceva pareri? Poate v-ati confruntat cu ceva asemanator.
Vorbim de CAS IASI.
Multumesc!
Buna ziua,

In urma consultarii diferitelor surse pe internet, nu am gasit raspunsul la urmatoarea speta:

Daca un angajat care incaseaza dividente de la o firma(nu neaparat firma la care activeaza, ci orice firma), sumele de pe urma dividentelor se iau in calcul la calcul indemnizatiei de crestere copil?