avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare concedii medicale CAS
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare concedii medicale CAS

Salutare tuturor.

Am depus la CAS Iasi de anul trecut trimestrial cererii privind decontarea concediilor medicale. Abia la inceputul anului 2022 am primit o plata pt inceputul anului 2021.

Dupa care lasam dosarul cu solicitarea decontarii, ne regasim codul fiscal intr-un EXCEL lunar transmis pe site acestora alaturi de numarul de inregistrare, data inregistrarii, cat si lunile pt care s-a solicitat decontarea insa nicidecum daca este aprobat sau respins.

Intrebarea mea este urmatoarea: Cum imi dau seama daca vor plati sau vor respinge anumite dosare la plata, dat fiind ca inca am dosare nerezolvate de anul trecut din primavara? Si da, am incercat telefonic si nu am putut lua legatura cu nimeni.

Din pacate, in contabilitate colegii mei solicita informatii despre sumele care au fost recuperate, care nu vor fi recuperat, care urmeaza sa fie recuperate iar eu nu stiu cum sa le zic care dosare sunt acceptate si care nu, si, mai mult de atat, nu stiu cand vor fi virati banii.

Ceva pareri? Poate v-ati confruntat cu ceva asemanator.
Vorbim de CAS IASI.
Ultima modificare: Marți, 22 Martie 2022
sergiu01, utilizator
Cel mai recent răspuns: sergiu01 , utilizator 14:01, 6 Aprilie 2022
Niciun raspuns, totusi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru aplicatiile de plata trimestriale respectiv iulie-septembrie, ... Doru adt Doru adt Pentru aplicatiile de plata trimestriale respectiv iulie-septembrie, octombrie - dec. /2022 și ian-mar. /2023 s-au făcut plățile conform activităților ... (vezi toată discuția)
Declaratie tva gresit - tva calculat baboska baboska Societatea com. in anul 2009 a fost cu obligatie declaratii TVA trimestriala. In luna iulie 2009, in Declaratia TVA pe trim.II s-a strecurat o eroare: ... (vezi toată discuția)
Nelamurire plata optionala cass pt pfa RalS RalS Buna ziua, Am o nelămurire legată de plata CASS pt un PFA în sistem real. Până anul trecut am fost și salariată însă din septembrie 2021 am ... (vezi toată discuția)