avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Amenzi auto- recuperare de la angajati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Amenzi auto- recuperare de la angajati

Amenzi auto- recuperare de la angajati

Buna ziua,

As fi interesat despre cum putem proceda legal astfel incat sa oprim bani din salariu unui angajat pentru a acoperi amenzile auto obtinute de acesta cu masina firmei sau de exemplu daca in cazul unei daune, angajatul nostru trebuie sa fie cel care asigura plata francizei.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: sergiu01 , utilizator 14:37, 28 Martie 2022
Recuperarea prejudiciului se poate efectua:
- pe cale amiabila
- pe calea actiunii in instanta

Detalii:
[ link extern ]
Multumesc. Sunt curios ce pareri mai sunt printre cei care s-au confruntat efectiv cu situatia asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu camion fara rca george68feb george68feb Buna ziua. Am lucrat la o firma (un patron) 7 luni de zile ca sofer secund pe camion unde mi-a facut contract de munca insa nu l-a inregistrat, pe mine ma ... (vezi toată discuția)
Probleme cu zapada de pe acoperisuri madalin22 madalin22 buna ziua am si eu o nelamurire.prin ce mijloace imi pot recupera niste bani pe care ii arunc in vant datorita faptului ca nimeni din localitatea mea nu curata ... (vezi toată discuția)
Lovit de catre un conducator auto cu nr de bulgaria, fara rca !! ContSters256885 ContSters256885 Buna ziua. Am o intrebare si v-as multumi daca mi-ati putea raspunde. Am fost lovita de o masina cu nr de Bulgaria,connducatorul neavand asigurare RCA. ... (vezi toată discuția)