avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Activitate Alina Ghi.

Activitate Alina Ghi.

Da,au facut o ancheta dar pt ca procesul s-a tot lungit si nu am avut nicio înfățișare, s-a cerut alta ancheta pt ca a trecut 1 an de la cealalta, iar acum astept sa vina din nou
Bună ziua! Locuiesc cu chirie de 2 ani si pt ca proprietara nu a vrut sa imi faca viza,am apelat la o ruda. Eu am si un proces pt custodie deschis și acum mă intrebam daca nu cumva o sa imi dăuneze faptul ca viza este pe o adresa si eu in schimb locuiesc la o alta adresa, acolo unde s-a facut si ancheta sociala.
Mulțumesc!
Deci proprietarul apartamentului trebuie neaparat sa ma ia in spațiu pe mine,pt ca pana acum nu m-a luat si nu aveam nici macar un contract...
Buna ziua! De cand m-am despărțit de tatal copilului locuiesc cu chirie împreună cu copilul nostru. Intre timp am deschis proces pt custodie comuna,care insa nu s-a finalizat. Eu locuind cu chirie si declarând ca aici locuiesc si nicidecum acolo unde am domiciliul(la părinții mei),urmeaza ca in urma procesului,domiciliul celui mic sa fie stabilit la adresa unde locuim cu chirie.
Din cele spuse de avocatul meu am inteles ca nu se poate sa cer ca minorului sa i se stabileasca domiciliul la parintii mei,pt ca nu locuim in fapt acolo. Intrebarile mele sunt următoarele:
-daca proprietara apartamentului refuza ca cel mic sa aiba domiciliul aici?
-dupa ce imi voi achizitiona o proprietate ,cum trebuie sa procedez pt a-i muta domiciliul copilului acolo?
Pt ca,repet,locuim cu chirie,nu vad ce obligatie ar avea proprietarul sa accepte sa ia in spatiu un copil cu care nu are nicio legătură. Va rog sa ma ajutati cu câteva sfaturi.
Mulțumesc!
Multumesc frumos pt raspuns.
Am cerut si eu detalii avocatului meu,insa se pare ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda. Practic mie ce intrebari o sa mi se puna?
Data trecută cand am avut înfățișare pt procesul pe care l-am deschis eu,am cerut acelasi lucru,si anume conexarea dosarelor si am stabilit sa aiba loc ambele pe data de 19 noiembrie (cand avea celalat proces prima înfățișare). Maine trebuie sa cer eu din nou conexare si stabilirea altui termen?

NU mai citati mesajele anterioare !
Daca avocatul a facut aceste cereri,eu maine ce trebuie sa spun? Cum o sa se desfasoare procesul? Trebuie doar sa sustin ca sunt de acord cu conexarea si sa solicit alt termen de judecata?

]SM LEGAL CONSSULT a scris:

Daca a formulat cerere de conexare si a solicitat si amanarea pentru imosibilitate de prezentare atunci se va amana daca pana la acea data nu a mai solicitat amanarea pentru acele motive. Solicitarea de amanare este admisa pentru lipsa de aparare daca nu ati mai cerut anterior amanarea pentru acest motiv

Daca nu ma insel,avocatul a zis ca trimis o cerere de amânare si una pt conexare. Schimba acest lucru cu ceva faptul ca maine ma prezint singura?
Mi-e teama ca o sa imi respinga cererea de amânare si ca se va desfășura procesul fara avocatul meu.

Buna ziua! Am deschis de aproape 1 an de zile proces pt custodia copilului insa abia maine avem prima înfățișare ,iar avocatul meu lipseste pt ca are alt proces si nu poate veni. Intre timp,si fostul a deschis un alt proces pt aceeasi cauza,iar maine trebuie sa discutăm si conexarea dosarelor. Avocatul meu a zis sa ma prezint singura si sa cer amânarea procesului si in acelasi timp sa conexam si dosarele. Intrebarile mele sunt urmatoarele,cum anume trebuie sa ma adresez, ce trebuie sa spun, cand pot sa vorbesc si cum pot sa impiedic sa se desfasoare procesul in lipsa avocatului meu? Multumesc anticipat!
Am înțeles, multumesc frumos pentru raspunsuri.