avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Viza flotant si proces pt custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Viza flotant si proces pt custodie

Bună ziua! Locuiesc cu chirie de 2 ani si pt ca proprietara nu a vrut sa imi faca viza,am apelat la o ruda. Eu am si un proces pt custodie deschis și acum mă intrebam daca nu cumva o sa imi dăuneze faptul ca viza este pe o adresa si eu in schimb locuiesc la o alta adresa, acolo unde s-a facut si ancheta sociala.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:49, 1 Aprilie 2022
Nu ar trebui sa se intample nimic daca ancheta sociala s a efectuat acolo unde locuiti efectiv.
Da,au facut o ancheta dar pt ca procesul s-a tot lungit si nu am avut nicio înfățișare, s-a cerut alta ancheta pt ca a trecut 1 an de la cealalta, iar acum astept sa vina din nou
Ok, se va mai face o anchetă la adresa unde locuiți efectiv. Nu e o dramă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si incredintare minor bebeto478 bebeto478 Buna ziua, am sa prezint pe scurt despre ce este vorba: pe 19,10,2011 am avut prima infatisare divort(sotia mea a depus cererea de divort pe data de ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor - acordul tatalui e necesar? CostinIancu CostinIancu Buna ziua, am o nedumerire pe care nu am reusit sa o rezolv studiind vreo lege in privinta aceasta si anume: - minorului i s-a stabilit domiciliul la mama, ... (vezi toată discuția)
Ancheta sociala ioanraul ioanraul din casatoria mea a rezultat un copil de 4 anisori.vreau sa divortez si am cateva nelamuriri,va rog sa ma ajutati.momentan stau intr-o chirie dar mentionez ... (vezi toată discuția)