avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Activitate Ștefan18drb

Activitate Ștefan18drb

Buna ziua,
Care sunt pasii de urmat cand statul te obliga sa platesti cheltuielile de judecata, are cineva un proces pierdut si trebuie sa plateasca la trezorerie 300 de lei, cheltuieli de judecata catre avocatul din oficiu, se duce direct la trezorerie sau va fi instiintat care este procedura sa o urmeze ?
Biroul executoresc a cautat asa:
ANAF, Banci, CSAS, ANR, cu declaratie scrisa de la masa ca sunt navigator si plecat din tara, plangerea penala are drept solutionare o declaratie a mea ptr carnetul de marinar, privind contractele si ambarcarile care a fost data in Noiembrie 2020 , ( aceste copii-xerox au fost luate de la ANR fara vreun acord al meu de biroul executoresc ),

Intrebarea era:
din moment ce un birou executoresc are toate aceste dovezi oficiale luate direct de la autoritati, si doreste sa inchida dosarul de executare,de ce nu se poate inchida decat dupa ce si-au dat eele acordul ?
cate este perioada de timp ptr care instanta/ biroul executoresc sunt obligate sa inchida un dosar de executare ?
si care sunt demersurile de facut ptr a inchide dosarul de catre mine, cel care am fost executat ?
cam imposibil daca eu nu le inregistrez si veniturile nu sunt pe numele meu...
nu, navigatorii au contracte doar in perioada cand sunt pe mare...nu figuram nicaieri cu vreun contract in tara, doar daca vrem..
tot asta e ideea ca executorul a lamurit acest aspect... dar se refuza inchiderea dosarului de catre reclamanta si maica-sa...
Total de acord, dar ele vin si spun ca imi ascund veniturile si cauta sa obtina o pensie alimentara mai mare decat cea de minim pe economie...ea poate cere lamuriri de la anaf, casa de asigurare si banca, altceva ar mai fi ?
Ce as putea sa cer de la biroul executor ptr aceasta analiza de care spuneti ?
buna ziua, am fost executat intr-un dosar de pensie alimentara lacopil, din septembrie 2020, toate platile au fost achitate, biroul executoresc doreste sa inchida dosarul dar reclamantele , vor sa pastreze dosarul deschis, in vederea sperantei ca poate gasesc sume mai mari de primit ptr respectiva perioadamartie 2019-septembrie 2020, biroul executoresc a declarat ca nu se poate inchide dosarul ptr ca aceste reclamante nu vor, biroul executor a cerut de la toate autoritatile dovezi in legatura cu veniturile mele...ce se poate face ?exista vreo modalitate sa oblig sa inchida dosarul ?
Custodia este la comun, cu domiciliul la mama, dar mama mi-a refuzat si refuză să îmi dea analizele medicale ale copilului...
Bună ziua, in cazul mama copilului refuză să îmi dea analize medicale ale copilului, atunci prin ce cale le pot primi ? Medicul de familie este unul de umplutură, doar cu numele...si nu pot umbla la fiecare clinica să aflu aceste informații..
Avocatul nu mai răspunde.. Eu fiind în tot acest timp plecat in America, ei i sau dat banii ceruti în timpul procesului de divorț si partaj, 2 dosare mergând împreună, costuri totale la mine ar fi de 10.000 lei sau 10.500 lei pe 3 chitanțe.. Pot recupera ceva din banii aceștia sau mai bine îi trec pe lista de cheltuieli nerecuperabile?