avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua, am fost executat intr-un dosar de pensie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua, am fost executat intr-un dosar de pensie alimentara ...

buna ziua, am fost executat intr-un dosar de pensie alimentara lacopil, din septembrie 2020, toate platile au fost achitate, biroul executoresc doreste sa inchida dosarul dar reclamantele , vor sa pastreze dosarul deschis, in vederea sperantei ca poate gasesc sume mai mari de primit ptr respectiva perioadamartie 2019-septembrie 2020, biroul executoresc a declarat ca nu se poate inchide dosarul ptr ca aceste reclamante nu vor, biroul executor a cerut de la toate autoritatile dovezi in legatura cu veniturile mele...ce se poate face ?exista vreo modalitate sa oblig sa inchida dosarul ?
Cel mai recent răspuns: Ștefan18drb , utilizator 11:10, 31 Ianuarie 2021
Dacă s-a executat obligatia dosarul se închide fara acordul creditorului.trebuie analizata solutia in speta si sigur se găsește o rezolvare.
Total de acord, dar ele vin si spun ca imi ascund veniturile si cauta sa obtina o pensie alimentara mai mare decat cea de minim pe economie...ea poate cere lamuriri de la anaf, casa de asigurare si banca, altceva ar mai fi ?
Ce as putea sa cer de la biroul executor ptr aceasta analiza de care spuneti ?
si cauta sa obtina o pensie alimentara mai mare decat cea de minim pe economie

atunci e in interesul lor sa va identifice salariul real ca pensia sa se raporteze corect la cat castigati, nu la cat declarati,
biroul executor a cerut de la toate autoritatile dovezi in legatura cu veniturile mele...ce se poate face ?

daca ati fost corect, nu aveti de ce va teme, executorul le va lamuri.
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2021
gi-jane2, moderator
tot asta e ideea ca executorul a lamurit acest aspect... dar se refuza inchiderea dosarului de catre reclamanta si maica-sa...
sunteti angajat undeva ?

Alte discuții în legătură

Politistul care face cercetarea in dosarul penal impotriva fostului sot se teme. e posibil asa ceva ? Livica Livica Am facut o plangere impotriva fostului sot, navigator, pentru ca plateste o pensie derizorie, in localitatea in care locuiesc eu pentru ca unde locuieste el a ... (vezi toată discuția)
Solutia data in civil ma poate ajuta in penal pt pensia copiilor? Livica Livica Fostul sot, navigator, a declarat venitul net de aprox 900 lei lunar desi venitul in euro e foarte mare si nu e diurna, puteti exclude varianta asta. Am ... (vezi toată discuția)
Cum calculeaza firma pensia pe care a trimis-o copiilor Livica Livica Am castigat in iunie pensia de 1500 lei pentru cei doi copii dar am primit tot pensia veche, de 300 lei. Acum la sfarsitul lunii am recurs si mi-am imaginat ca ... (vezi toată discuția)