buna ziua, am fost executat intr-un dosar de pensie alimentara lacopil, din septembrie 2020, toate platile au fost achitate, biroul executoresc doreste sa inchida dosarul dar reclamantele , vor sa pastreze dosarul deschis, in vederea sperantei ca poate gasesc sume mai mari de primit ptr respectiva perioadamartie 2019-septembrie 2020, biroul executoresc a declarat ca nu se poate inchide dosarul ptr ca aceste reclamante nu vor, biroul executor a cerut de la toate autoritatile dovezi in legatura cu veniturile mele...ce se poate face ?exista vreo modalitate sa oblig sa inchida dosarul ?
a... am inteles acuma care e treaba si de ce insista. Vedeti ca exista posibilitatea sa obtina sa platiti din acele contracte. am o prietena care insistat pana a reusit.
Biroul executoresc a cautat asa:
ANAF, Banci, CSAS, ANR, cu declaratie scrisa de la masa ca sunt navigator si plecat din tara, plangerea penala are drept solutionare o declaratie a mea ptr carnetul de marinar, privind contractele si ambarcarile care a fost data in Noiembrie 2020 , ( aceste copii-xerox au fost luate de la ANR fara vreun acord al meu de biroul executoresc ),
Intrebarea era:
din moment ce un birou executoresc are toate aceste dovezi oficiale luate direct de la autoritati, si doreste sa inchida dosarul de executare,de ce nu se poate inchida decat dupa ce si-au dat eele acordul ?
cate este perioada de timp ptr care instanta/ biroul executoresc sunt obligate sa inchida un dosar de executare ?
si care sunt demersurile de facut ptr a inchide dosarul de catre mine, cel care am fost executat ?