avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Politistul care face cercetarea in dosarul penal ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Politistul care face cercetarea in dosarul penal impotriva fostului sot se teme. E posibil asa ceva ?

Am facut o plangere impotriva fostului sot, navigator, pentru ca plateste o pensie derizorie, in localitatea in care locuiesc eu pentru ca unde locuieste el a mituit. Am facut plangere impotriva rezolutiei date de procuror si acum s-a intors dosarul la politist. Problema e ca politistul si-a facut datoria dar avocata lui de la inceput a facut presiuni impotriva lui si acum se teme. Zice sa rezolvam problema cat mai repede pentru ca avocata lui e periculoasa.
E posibil sa vrei sa faci dreptate copiilor tai si sa faci rau unor oameni nevinovati? Ce tara e asta? Ce trebuie sa fac maine cand merg la politie, sa ma rusinez ca am vrut sa mi se faca dreptate si am implicat oameni nevinovati? Pentru ca stiu ca fostul sot a facut plangeri impotriva politistului, dar fara nici un motiv! Si mai zicea cineva sa-mi imaginez ca a murit fostul sot. Dar se vede ca nu a murit .
Cel mai recent răspuns: desirelia75 , utilizator 21:25, 13 Noiembrie 2012
Despre ce localitate e vorba?
E o localitate din tara asta, cu oameni simpli si cinstiti, nu cu smecheri cum este localitatea unde locuieste fostul sot, navigator. Va dati poate seama unde locuiesc navigatorii. Deci poate ca nu sunt obisnuiti sa se faca presiuni pentru un caz simplu de pensie de intretinere. Avocata lui a incercat de la inceput sa mute dosarul unde sta fostul sot, dar politistul de aici cat si procuroarea au refuzat. Au vrut poate sa faca dreptate! Dar el e obisnuit sa-si faca dreptate . In iunie am castigat o pensie de 1500 lei pe luna pentru cei doi copii, de la 300 lei si la recurs a intors totul in favoarea lui, astfel incat mi s-a si anulat actiunea ca nefondata! Incredibil cu atatea dovezi la dosar! Deci el s-a obisnuit ca banul e totul! Dar e normal asa ceva?
oricum plangerea esti obligata sa o faci acolo unde ai domiciliul.stati linistita ca nu va pati nimic politistul...e pura vrajeala.sa isi faca datoria cum trebuie ,astea sunt riscurile meseriei.
in legatura cu moartea fostului sot nu ati inteles bine...sa va imaginati ca e mort doar atunci cand vine vb de pensia ce o are de platit...in rest el va poate foate face mizerii in continuare!!
Nu e vrajeala din partea politistului pentru ca am vazut ce stil are avocata si a depus la dosar solicitarile de a muta dosarul si insinua ca ar fi un motiv ascuns pentru care nu s-a aprobat. Nu stiu ce a mai facut intre timp dar stiu ca are potential cand e vorba de rautati! Eu vreau doar ca politistul sa ceara de la Ministerul de Finante conturile deschise pe numele fostului sot ca sa se dovedeasca veniturile reale. E ceva anormal sau ilegal? Din moment ce avocata nu vrea ca el sa depuna carnetul de marinar si nici contractele. Firma a recunoscut ca face doua voiaje pe an dar nu vrea sa declare veniturile. E posibil sa nu vrea? Si sa i se permita?
firma este obligata sa raspunda politiei,altfel sunt amendati.sa raspunda ce venituri are in afara de cele din tara si sa ataseze contractele aferente ptr perioada de timp solicitata de dvs,nu exista confidentialitate atunci cand politia face cercetarea.sa ceara politia si foaia matricola de la autoritatea navala...poate totusi fostul inca isi mai inregistreaza voiajele acolo.luati legatura si cu executorul.si el poate face rost de extrase de cont de la banca si in acest fel ii puteti dovedi veniturile si il puteti si executa.

Alte discuții în legătură

Cum calculeaza firma pensia pe care a trimis-o copiilor Livica Livica Am castigat in iunie pensia de 1500 lei pentru cei doi copii dar am primit tot pensia veche, de 300 lei. Acum la sfarsitul lunii am recurs si mi-am imaginat ca ... (vezi toată discuția)
Cum intru in posesia unui act dintr-un dosar penal Livica Livica Am o plangere penala impotriva fostului sot, iar dosarul se afla la Politia Constanta pentru cercetari. Cum pot sa obtin copia unui act din respectivul dosar, ... (vezi toată discuția)
Solutia data in civil ma poate ajuta in penal pt pensia copiilor? Livica Livica Fostul sot, navigator, a declarat venitul net de aprox 900 lei lunar desi venitul in euro e foarte mare si nu e diurna, puteti exclude varianta asta. Am ... (vezi toată discuția)