Am o plangere penala impotriva fostului sot, iar dosarul se afla la Politia Constanta pentru cercetari. Cum pot sa obtin copia unui act din respectivul dosar, cat inca dosarul este in cercetari? Am invatat din propria experienta ca cercetarile pot dura la infinit si eu nu pot astepta atat. Cat imi poate cere un avocat ca sa-mi faca o copie , sau pot apela direct la politistul care se ocupa de caz?
Va multumesc!
Nu-mi permit sa plec la Constanta, intrebam doar daca e legal sa-mi copieze cineva actul si sa-l trimita prin posta. Pentru ca am incercat printr-o ruda, careia i-am dat procura si nu a reusit.
Veniturile pe ultimii trei ani. El fiind navigator, de cativa ani minte ca singurul lui venit este cel in lei. Prin urmare , plateste pensia copiilor la acest venit. Am obtinut, printr-o plangere pe care am facut-o in localitatea unde locuiesc, sa obtin un extras de cont cu banii pe care i-a castigat plecand in voiaj, in ultimii trei ani. Problema e ca am reusit sa aflu doar ca e foarte mare suma (asta stiam dar probabil ca nu m-a crezut nimeni) si dosarul a fost trimis imediat la Parchetul Cta si de acolo la Politie. Si acum risc sa astept iar nu stiu cat. Si pe mine nu ma intereseaza plangerea in sine, ca sa-i fac rau, ci doar acest extras de cont pe care doar pe aceasta cale am putut sa-l obtin. Si , din pacate nu e la mine, e intr-un dosar la care nu pot ajunge. Pentru ca am servici si copii si nu-mi permit plimbari!
Rezolutie dosar penal
Livica
S-a dispus NUP in dosarul penal pe care-l am pe rol de anul trecut pt ca fostul sot, navigator, nu plateste pensia corect. Spune \" Referitor la inscrisurile ... (vezi toată discuția)