avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum intru in posesia unui act dintr-un dosar penal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum intru in posesia unui act dintr-un dosar penal

Am o plangere penala impotriva fostului sot, iar dosarul se afla la Politia Constanta pentru cercetari. Cum pot sa obtin copia unui act din respectivul dosar, cat inca dosarul este in cercetari? Am invatat din propria experienta ca cercetarile pot dura la infinit si eu nu pot astepta atat. Cat imi poate cere un avocat ca sa-mi faca o copie , sau pot apela direct la politistul care se ocupa de caz?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Livica , utilizator 19:59, 6 Iunie 2013
mergeti si vb cu politistul.
Nu-mi permit sa plec la Constanta, intrebam doar daca e legal sa-mi copieze cineva actul si sa-l trimita prin posta. Pentru ca am incercat printr-o ruda, careia i-am dat procura si nu a reusit.
Ati omis sa scrieti ca nu sunteti din C-ta.
De ce act e vb mai precis ?
Veniturile pe ultimii trei ani. El fiind navigator, de cativa ani minte ca singurul lui venit este cel in lei. Prin urmare , plateste pensia copiilor la acest venit. Am obtinut, printr-o plangere pe care am facut-o in localitatea unde locuiesc, sa obtin un extras de cont cu banii pe care i-a castigat plecand in voiaj, in ultimii trei ani. Problema e ca am reusit sa aflu doar ca e foarte mare suma (asta stiam dar probabil ca nu m-a crezut nimeni) si dosarul a fost trimis imediat la Parchetul Cta si de acolo la Politie. Si acum risc sa astept iar nu stiu cat. Si pe mine nu ma intereseaza plangerea in sine, ca sa-i fac rau, ci doar acest extras de cont pe care doar pe aceasta cale am putut sa-l obtin. Si , din pacate nu e la mine, e intr-un dosar la care nu pot ajunge. Pentru ca am servici si copii si nu-mi permit plimbari!
Ultima modificare: Joi, 6 Iunie 2013
Livica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sustragerea de la plata pensiei de intretinere!! ContSters114133 ContSters114133 sotul navigator...din feb 2010 nu isi mai inregistreaza debarcarile la autorit navala romana si nici firma intermediara de crewing nu mai trimite contracte ... (vezi toată discuția)
Rezolutie dosar penal Livica Livica S-a dispus NUP in dosarul penal pe care-l am pe rol de anul trecut pt ca fostul sot, navigator, nu plateste pensia corect. Spune \" Referitor la inscrisurile ... (vezi toată discuția)
Politistul care face cercetarea in dosarul penal impotriva fostului sot se teme. e posibil asa ceva ? Livica Livica Am facut o plangere impotriva fostului sot, navigator, pentru ca plateste o pensie derizorie, in localitatea in care locuiesc eu pentru ca unde locuieste el a ... (vezi toată discuția)