sotul navigator...din feb 2010 nu isi mai inregistreaza debarcarile la autorit navala romana si nici firma intermediara de crewing nu mai trimite contracte decat pana in feb 2010,desi acesta naviga in continuare.politia a facut o cercetare in urma plangerii mele art 305,si a intrat in posesia contractelor de ambarcare pana in feb 2010 si a foii matricole.dar ancheta s-a desfasurat si in luna august si septembrie cand politistul respectiv imi spunea ca nu poate termina cercetarile deoarece invinuitul nu este in tara ci e in voiaj.cercetarile s-au finalizat,procurorul l-a sanctionat cu o amenda.va intreb..ce ar trebui sa fac ,tinand cont de faptul ca ancheta politistului nu a fost temeinic facuta si acesta nu a cerut carnetul de marinar sau un alt act invinuitului,deoarece stia ca el este plecat in voiaj si a vazut ca la dosar nu mai apar contracte?
surpriza! am uitat sa va spun ca ...pe ian a dat 150 roni! deci nu se va mai intampla sa nu dea lunar! numai ca ...25% din venitul net nu inseamna 150 roni!am vb deja cu un alt avocat si urmeaza sa deschidem o actiune ca sa aratam ca venitul net este cel din contracte si nu asa cum vrea el sa dea la min pe ec!