avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Activitate Aurel1209

Activitate Aurel1209

Buna seara. Am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta si pe mine careva. In drum spre servici m a oprit politia si mi a pus etilotestul si mi a iesit 0,06 alcoolemie in aerul pur expirat, știind ca eu nu am baut nimic inainte cu o săptămână sau chiar mai mult. La cererea mea am fost dus la probele biologice de sange . In timpul in care asistenta mi a luat sange,agentul constatator mi a intocmit procesul verbal si mi a dat o dovada de 15 zile asa cum scrie in lege. A doua zi mi au venit rezultatele la sange si mi a iesit 0,00 alcoolemie . Dupa 3 zile am depus contestatie la procesul verbal si mi am luat permisul inapoi. In contestatie eu mi am cerut banii inapoi pe probele la sange si daune morale in valoarea de 2000 de lei. Aceasta contestatie am facut o cu ajutorul unui prieten. Ceea ce vreau sa stiu este ca trebuie neaparat sa ma reprezinte un avocat ca sa castig in instanță??? ( tin sa mentionez ca mi a venit si o înștiințare tot de la judecatorie precum ca sa imi retrag daunele morale si sa raman cu amenda in valoarea de 1350 de lei impreuna cu suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile deși eu nu am fost vinovat).
Buna ziua ! Am si eu o problema cu fiscalu la primarie. Eu am masina pe numele lu tata si fratele meu are masina pe numele lu mama. Fratele meu vrea sa vanda masina si nu poate sa ii scoata fiscalul ca eu am amenzi de rovinieta pe numele lu tata.Vreau sa stiu si eu daca fiscalu la o masina are legatura cu ambii părinți? Daca puteti sa ma ajutati si cu o lege in privinta asta ar fi perfect. Va multumesc frumos pentru raspunsuri. O zi minunata!
Buna ziua ! Am întâmpinat si eu o problema in legatura cu parcarea de la un supermarket. Am parcat pe loc de handicap si a venit politia locala si m a amendat cu 2000 de lei si am refuzat sa semnez procesul verbal. Ieri mi a venit amenda acasa prin posta. As vrea sa stiu daca politia locala are dreptul de a ma sancționa avand in vedere ca este parcarea supermarketului???(Ceea ce nu stiu este daca parcarea supermarketului este privata sau publica?)Mulțumesc frumos pentru răspunsuri.