avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Am si eu o problema cu fiscalul la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Am si eu o problema cu fiscalul la primarie. Eu am ...

Buna ziua ! Am si eu o problema cu fiscalu la primarie. Eu am masina pe numele lu tata si fratele meu are masina pe numele lu mama. Fratele meu vrea sa vanda masina si nu poate sa ii scoata fiscalul ca eu am amenzi de rovinieta pe numele lu tata.Vreau sa stiu si eu daca fiscalu la o masina are legatura cu ambii părinți? Daca puteti sa ma ajutati si cu o lege in privinta asta ar fi perfect. Va multumesc frumos pentru raspunsuri. O zi minunata!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:55, 23 Ianuarie 2021
are, ca masinile sunt bunuri comune ale parintilor si tata are amenzi pt rovinieata. Deci ca sa vanda una dintrea masini, nu trebuie sa existe datorii de vreun fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu imi da fiscalu la masina! claudiu_florin claudiu_florin buna seara,pe 4-10-2010 am cumparat un autoturism pe care am dat 4.000 de euro,am facut contract vanzare cumparare cu vanzatorul,am scris pe talon instrainat ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina bazna bazna Buna seara. Am o masina pe numele meu si as vrea sa o vand. Problema este ca sotul are amenzi pentru rovineta si de circulatie.La primarie apartamentul este pe ... (vezi toată discuția)
Un sfat alexutzu1234 alexutzu1234 Buna seara am o masina care este trecuta pe numele a lu tata meu care el a murit si trebuie sa imi fac asigurarea pe masina ce trebuie sa fac sa o trec pe ... (vezi toată discuția)