avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... NU IMI DA FISCALU LA MASINA!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

NU IMI DA FISCALU LA MASINA!

buna seara,pe 4-10-2010 am cumparat un autoturism pe care am dat 4.000 de euro,am facut contract vanzare cumparare cu vanzatorul,am scris pe talon instrainat lui -------------- la data de 4-10-2010 ...vanzatorul a zis ca peste 2 saptamani imi trimite fiscalu ca il are la bunici(Vaslui) el locuieste in Bucuresti...ce este de facut?poate sa imi ia masina?
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 17:41, 28 Octombrie 2010
Masina e a Dvs., insa nu o puteti inmatricula. Daca nici dupa o notificare vanzatorul nu va trimite fiscalul, atunci trebuie sa-l dati in judecata pe obligatia de a face. Probabil ca nu are bani pentru plata impozitelor si amenzilor, deoarece certificatul fiscal nu se elibereaza decat dupa plata acestora.

Av. Adrian Albu
daca fac in felul urmator>>>eu vand masina lu mama,tata>>>mama,tata mio vinde inapoi ei poate sa imi scoata fiscal?
nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

inmatriculare auto cumparat -vanzatorul nu vrea sa trimita atestatul fiscal privind mijloacele fixe lalicu lalicu Cum pot proceda in cazul in care am cumparat o masina , am contract de vanzare cumpare intre parti, talonul , cartea de identitate a masinii si cheile dar nu ... (vezi toată discuția)
Acte masina... cristins cristins am cumparat o masina cu nr de calarasi..iar in talon apare numele proprietarului...iar actul de vanzare cumparare sa facut intre mine cumparator si o alta ... (vezi toată discuția)
am achiziționat o mașină sechestrata Jocher Jocher Am achiziționat o mașină si proprietarul na putut să-mi dea fiscalul pe loc invocand tot felu de scuze si ca mil trimite a doua zi fara probleme si lam ... (vezi toată discuția)