Contractul de inchiriere a fost reziliat si pusa in aplicare execurtarea silita.Ne poate face probleme acel contract de comodat ,deoarece comodatarul ne tot trimite notificari ca ne da in judecata,doreste dreptul de folosinta al terenului.
acest contract de comodat s-a incheiat intre firma care era in chirie pe terenul meu si alta firma ,in momentul in care eu aveam deja un an decand ma judecam cu el sa-l evacuez din spatiu.Chiriasul nu m-a anuntat ca face vre-un contract.in procesul verbal facut in momentul evacuarii firmei careia i-am inchiriat terenul scrie clar ca si comodatarul a luat la cunostina.contractul intre ei este pe 5 ani.Au facut contestatie la executare.ma intereseaaza cat mai poate dura pana se termina tot procesul.In acest moment ei numai au voie sa intre pe acel teren,e pus sigiliul.E posibil ca acel contract de comodat sa ne ingreuneze activitatea?e posibil ca ei sa aiba vre un drept de folosinta chiar daca comodantul( chiriasul meu) a fost evacual.Multumesc
bUna ziua.daca un contract de comodat este facut de catre un chirias(e vb de un teren inchiriat)cu alta firma,se poate pune in aplicare evacuarea chiriasului daca contractul nu este inscris in cartea funciara? le-am trimis executarea silita dupa o sentinta judecatoreasca pt neplata chiriei.chiriasii pot intarzia procedurile din cauza acelui contract de comodat?cu stima
va multumesc pt ajutor !multumesc mult .Am facut rost de o copie dupa acel contract si maine ma voi intalni cu un avocat ,desi am vb cu dansa si mi-a confirmat spusele dvs,sa vada contractu sa stau eu linistita.Multumesc frumos de raspunsuri.
Am si eu o problema .Cumnatul meu a facut in 2006 un credit de nevoi personale la BCR in valoare de 180 mil,nu a platit decat 6 luni ,dupa care nu amai platit deloc pana in prezent.Am primit notificari si somatii de la firma KSI ROMANIA,pe adresa noastra ,cumnatul fiind plecat in Spania ,dar adresa ia ramas in Bucuresti.Cei de KSI ne-au spus ca daca afacut un contract cu titlu exacutoriu,si el nu detine nici un bun si nu plateste datoria se ajunge sa execute rudele de gradul intai.E posibil asa ceva? Nimeni din familie nu stia de creditul facut,nimeni nu a semnat ca girant,nu am semnat nimic,nici mama nici fratele .Ne-au spus ca este o lege care prevede asa ceva.va multumesc.va rog raspunde ti mi ,suntem disperati daca se adevereste a fi adevarat!
Am si eu o problema .Cumnatul meu a facut in 2006 un credit de nevoi personale la BCR in valoare de 180 mil,nu a platit decat 6 luni ,dupa care nu amai platit deloc pana in prezent.Am primit notificari si somatii de la firma KSI ROMANIA,pe adresa noastra ,cumnatul fiind plecat in Spania ,dar adresa ia ramas in Bucuresti.Cei de KSI ne-au spus ca daca afacut un contract cu titlu exacutoriu,si el nu detine nici un bun si nu plateste datoria se ajunge sa execute rudele de gradul intai.E posibil asa ceva? Nimeni din familie nu stia de creditul facut,nimeni nu a semnat ca girant,nu am semnat nimic,nici mama nici fratele .Ne-au spus ca este o lege care prevede asa ceva.va multumesc.va rog raspunde ti mi ,suntem disperati daca se adevereste a fi adevarat!