avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Activitate Ioana .c

Activitate Ioana .c

Evidenta populatiei
AZi la prefectura am vrut sa mi fac buletin provizoriu, lipsa dovada de domiciuliu.
Domnul functionare mi a spus ca lipsa dovada de domiciuliu poate sa constata doar un politist, care vine si ma gaseste pe strazi.
I am zia ca nu s chiar fãra adapost dar nici nu pot sa CER sa fiu luata in spatiu.
A refuzat sa mi faca.
Cine ma poate ajuta, va rog!
Cu sfaturi, nu cu spatiu :)
Discuție regim hotelier
salutare!
va rog sa-mi spuneti sau sa ma indrumati sprea cea mai buna varianta pentru un apartament pe care vreau sa l transform in regim hotelier, ce i mai bine, srl sau doar declaratie la anaf_?
apartamentul are 3 camere de inchiriat.
Multumesc!
salutare!
cei care si-au infiintat SRL, recomanda colaborarea cu o firma care se ocupa de toata birocratia sau pe cont propriu?
ai nevoie de avocat si de notar?
de unde primesti informatii cand te blochezi in compunerea dosarului?
va rog sa ma ajutati cu ceva detalii!
merci fain!
Multumesc frumos!
Buna ziua!
Poate s-a mai intalnit cineva cu aceasta situatie si are ceva mai multa experienta, sa ma indrume, va rog ,daca aveti cunostinte:
Vreau sa obtin un extras cf informativ de la o proprietate care a apartinut bunicilor din partea mamei, bunicii au decedat la fel si mama.
Pe aceea proprietate au ramas verisorii.

Cum obtin un extras cf informativ?
Eu locuiesc in Sibiu, proprietate este intre o comuna din sibiu, ma adresesz Ocpi-ului Sibiu?
Stiu ca doar un notar ma poate ajuta, dar vreau sa stiu daca are rost sa ajung la notar.
Presupun ca dintr-un cf de pot vedea proprietarii.
Nu am cunostinta daca aacea proprietate a fost donata verisorilor.
Va multumesc!

Multumesc frumos!
Salutare!
Am contestat o amenda rutiera, sentinta a fost in favoarea mea. N am primit plicul cu instiintarea si deja aubtrecut 30 zile de la data aceea.
Ma ajutati cu un sfat, va rog, cum intru in posesia sentitntei si cum recuperez banii?