avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Evidenta populatiei AZi la prefectura am vrut sa mi ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Evidenta populatiei AZi la prefectura am vrut sa mi fac buletin ...

Evidenta populatiei
AZi la prefectura am vrut sa mi fac buletin provizoriu, lipsa dovada de domiciuliu.
Domnul functionare mi a spus ca lipsa dovada de domiciuliu poate sa constata doar un politist, care vine si ma gaseste pe strazi.
I am zia ca nu s chiar fãra adapost dar nici nu pot sa CER sa fiu luata in spatiu.
A refuzat sa mi faca.
Cine ma poate ajuta, va rog!
Cu sfaturi, nu cu spatiu :)

Alte discuții în legătură

Buna seara. acte necesare pentru schimbarea cartii de identitate ginmarstar ginmarstar De ceva timp am luat dupa strada un baiat, si am observat acum cateva zile ca i-a expirat buletinul, si vreau sa ma duc cu el sa faca altul si nu stiu ce acte ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu intr-un spatiu cu destinatie "spatiu comercial" bciprian82 bciprian82 Buna ziua. Doresc sa ma informez cu privire la o situatie mai speciala... In curand imi va expira buletinul. Adresa care inscrisa acum pe cartea mea de ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate provizorie pentru un copil de 14ani byky60 byky60 Copilul are 14ani si urmeaza sa si faca buletin. Parintele locuieste in Brasov cu viza de flotant , buletinul fiind emis in Botosani.Pentru a i face buletin ... (vezi toată discuția)