avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte de identitate provizorie pentru un copil de 14ani
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte de identitate provizorie pentru un copil de 14ani

Copilul are 14ani si urmeaza sa si faca buletin.
Parintele locuieste in Brasov cu viza de flotant , buletinul fiind emis in Botosani.Pentru a i face buletin copilului neavand dovada de spatiu, poate solicita serviciului de evidenta populatiei Brasov eliberarea unui buletin provizoriu ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Decembrie 2019
byky60, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:51, 28 Decembrie 2019
Buna seara,
DA se poate solicita o carte provizorie in Brasov.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie complicata de luare in spatiu Fedayna Fedayna Situatie de luare in spatiu Buna ziua, Am o proprietate in care am lasat pe cineva sa locuiasca ca sa aiba grija de casa, fara chirie. Persoana ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o intrebare , sunt intr o relatie de concubinaj ... Eu68 Eu68 buna ziua am si eu o intrebare , sunt intr o relatie de concubinaj iar concubinul locuieste in apartamentul meu cand s amutat la mine i am facut mutatie pe ... (vezi toată discuția)
Flotant posibil in timpul succesiunii? Ioana B1980 Ioana B1980 Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta cu o informatie. Locuiesc in chirie, iar proprietarul apartamentului a murit. Flotantul mi-a expirat intre timp. Sotia ... (vezi toată discuția)