avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buna ziua am si eu o intrebare , sunt intr o relatie ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buna ziua am si eu o intrebare , sunt intr o relatie de concubinaj ...

buna ziua am si eu o intrebare , sunt intr o relatie de concubinaj iar concubinul locuieste in apartamentul meu cand s amutat la mine i am facut mutatie pe adresa mea el fiind din alt oras , iar acum urmeaza sa i expire buletinul si nu as mai vrea sa i fac mutatie pot sa i fac doar viza de flotant pe aceeasi adresa? sau nu se poate fiind pe buletin aceeasi adresa? va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Iulie 2020
Eu68, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:17, 26 Iulie 2020
ori isi face buletin la alta adresa si apoi ii faceti dvs viza de flotant, ori isi face carte de identitate provizorie la aceeasi adresa.
carte provizorie e valabila un an.
si la cartea provizorie mai trebuie sa merg eu cu documente la politie sau poate merge singur sa ceara carte provizorie?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
merge singur. Tocmai de asta ii da carte provizorie ca nu are cine sa il ia in spatiu :)
Ultima modificare: Duminică, 26 Iulie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin!! Eu68 Eu68 Sunt intr o rel.de concubinaj de 10ani iar concubinul nu din acelasi judet cu mine si in momentul in care ne am mutat impreuna la mine i am facut si buletin cu ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu GEORGIANA ZAMTA GEORGIANA ZAMTA Buna ziua m-am cununat cu sotul meu si acum am ramas fara buletin. Stăm în casă soacrei mele ea fiind proprietara si nu vrea sa ma ia in spatiu pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate AdrianEV AdrianEV Salutare, am o problemă: CI îmi va expira în curând și ar trebui să-mi fac altul. Locuiesc în Cluj, dar nu am un domiciliu stabil. Din ce am citit la ... (vezi toată discuția)