avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale salutare! cei care si-au infiintat SRL, recomanda ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

salutare! cei care si-au infiintat SRL, recomanda colaborarea ...

salutare!
cei care si-au infiintat SRL, recomanda colaborarea cu o firma care se ocupa de toata birocratia sau pe cont propriu?
ai nevoie de avocat si de notar?
de unde primesti informatii cand te blochezi in compunerea dosarului?
va rog sa ma ajutati cu ceva detalii!
merci fain!
Cel mai recent răspuns: Ioana .c , utilizator 12:58, 13 Decembrie 2020
Buna ziua,
pentru infiintarea unei firme este indicat sa apelati la avocat sau notar.
Diferenta este ca atunci cand
~te blochezi in compunerea dosarului~
poti apela la un avocat.
Dar, ulterior infiintarii, pe parcursul derularii activitatii este bine sa pastrati legatura cu un avocat.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avantaj pt. imm-uri? xdx493 xdx493 As dori sa stiu care este avantajul IMM-ului fata de SRL, mi-a explicat cineva foarte vag si fara amanunte. De asemenea, cum as putea inregistra un IMM ... (vezi toată discuția)
Consultanta juridica pt constituire srl si eventuala colaborare pe termen lung Vlad CC Vlad CC Salutare! Sunt interesat de un consilier juridic/avocat pentru constituirea unui SRL care sa ma consilieze in ceea ce priveste activitatea/activitatile pe ... (vezi toată discuția)
Srl-d gigidorescu gigidorescu Pot infiinta 2 SRL-D, unul pe numele meu si unul pe numele sotiei ca mai apoi sa ne asociem pentru un proiect mai amplu? Cat trebuie sa fie aportul propriu, ... (vezi toată discuția)