avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Consultanta juridica pt constituire SRL si eventuala ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Consultanta juridica pt constituire SRL si eventuala colaborare pe termen lung

Salutare!

Sunt interesat de un consilier juridic/avocat pentru constituirea unui SRL care sa ma consilieze in ceea ce priveste activitatea/activitatile pe care urmeaza sa le desfasor. Specific ca nu vreau sa lucrez cu o firma care se ocupa strict de partea de constituire SRL, o sa ma ocup personal de drumurile la registrul comertului. De asemenea as putea fi interesat si de o colaborare pe viitor (o sa am mai multe contracte de inchiriere de facut in urmatoarea perioada) + eventuala recomandare dpdv contabil.
Astept ofertele de colaborare pe vladcirstea_91@yahoo.com
Fraza scrisa de dvs. este una tipica. Mergeti la un cabinet de avocat , infiintati firma si discutati conditiile .E bine sa apelati la avocat de la inceput pentru toate serviciile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl înființări firme diana.birsan20 diana.birsan20 Buna ziua! Mi-am propus sa înființez un SRL care sa se ocupe de consiliere in vederea operațiunilor ce trebuiesc efectuate la ONRC: înființări firme, ... (vezi toată discuția)
Infiintare societati...completare obiect activitate ContSters40598 ContSters40598 1. In cadrul unui srl se pot infiinta firme ? Adica exista un cod CAEN pentru asa ceva? Daca da, trebuie o anumita competenta pentru a putea face asa ceva? 2. ... (vezi toată discuția)
Ce acte sunt necesare infiintare cabinet medical? ANNA DOBRESCU ANNA DOBRESCU Buna seata tuturor Doresc sa infiintez un cabinet medical, eu nu sunt de profesie medic, voi avea colaboratori medici, care sunt pasii si ce acte imi ... (vezi toată discuția)