avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters62729

Activitate ContSters62729

O sa se conteste luni, intre timp se pare ca nu mai vor sa dea in judecata, pe moment, cei de la fisc nu au lasat-o sa plece sa aduca registrul (totul s-a petrecut in institutia fiscului), mari sanse sa se castige contestatia
15 zile , am clarificat cate ceva, amenda este mare
Nu este amenda de circulatie sa fie platita jumatate in 48 ore :)
Care este termenul de contestatie? Amenda a fost data ieri
Amenda a fost data ca urmare a neprezentarii registrului de casa pentru perioada 1-16 dec 2009
Fiti amabili, am o mica problema, prietena mea in calitate de asistant manager la o societate, in timpul unui control amanuntit al fiscului ,un control pe societate, a semnat un proces verbal al unei amenzi in urma mai multor nereguli ale societatii.

Acum firma ameninta sa ii ceara suma in instanta, ea sa plateasca amenda data de fisc, cel care ameninta e de alta nationalitate, sosit de curand in romania, e obisnuit cu legea mai permisiva din tara lui, si nu concepe sa plateasca amenda.
Totul prin avocatul firmei, firma este destul de mare.

Nu stiu ce sa mai cred, acum ii cer sa depuna contestatie procesului verbal si el va renunta la judecata.
E din ce in ce mai frustrat si datorita orelor in numar foarte mare lucrate lunar ,in jur de 350 ore/luna si salariului derizoriu, nu stiu ce sa mai zic...
Va multumesc
Fiti amabili, am semnat un act aditional,completat de mine in care am facut doua greseli de scriere.

1. Obictivul (Obiectivul) prezentului act aditional...
2. ...chiria se achitata(achita) integral din garantia de...

Este o problema, ar trebui sa reformulez actul aditional?
adica,nu e destul daca ambele parti au cazut de comun deacord sa reduca perioada contractuala la 1 an ?
Multumesc mult,chiar acum imi beau cafeaua iar dupa trebuie sa plec cu actul aditional la semnat :)

Nici ca se putea mai bine,multumesc mult inca odata
Pot spune ca incet incet datorita dumneavoastra incep sa am si eu putin habar de lumea asta intortocheata,va multumesc.

Mai am o mica nelamurire,din prostie,atunci cand am inchiriat spatiul am mai facut doua contracte,care s-au dovedit putin incompatibile ,am mai facut mici modificari,amandoua erau semnate si au ramas la fiecare dintre noi. (nici nu stiu daca le mai gasesc).

Acum cel care este inregistrat la finante (singurul)are data cea mai recenta iar actul aditional face referire la el o sa fie semnat maine 18.12.2008.

Cele din urma isi pierd valabilitatea avand in vedere ca ultimul are data cea mai recenta (diferenta de cateva zile),si este singurul inregistrat la finante?

Am mai adaugat o clauza sa fiu sigur ca la data de 20.07.2009 spatiul o sa imi fie predat daca nu decid prelungirea contractului,si am renuntat la preaviz.

"Art.5. Contractul de inchiriere va putea fi prelungit doar cu acordul scris al ambelor parti, in caz contrar spatiul comercial va trebui predat proprietarului la data de 20.07.2009 in starea in care a fost primit."

Va multumesc inca o data pentru rabdare
Va multumesc mult
Inca o mica intrebare,daca trec o clauza in actul aditional : "Art.2. Incepand cu data de 20.07.2009 contractul de inchiriere poate fi reziliat unilateral de Locator cu un preaviz de 30 zile."
Imi da dreptul sa reziliez contractul initial dupa aceasta data cu un preaviz de 30 zile,fara nici un fel de piedica din partea locatarului? Contractul este simplu,nu prevede nici un fel de protectie locatarului in caz ca eu doresc rezilierea.
Asi putea formula clauza mai bine,in interesul meu ?