avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act aditional contract inchiriere, mici greseli in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act aditional contract inchiriere, mici greseli in scriere

Fiti amabili, am semnat un act aditional,completat de mine in care am facut doua greseli de scriere.

1. Obictivul (Obiectivul) prezentului act aditional...
2. ...chiria se achitata(achita) integral din garantia de...

Este o problema, ar trebui sa reformulez actul aditional?
Cel mai recent răspuns: ContSters62729 , utilizator 01:25, 2 Noiembrie 2009
Da, ar trebui.
Obiectivul ar trebui sa fie "obiect" al prezentului act.....iar "chiria se achitata integral din garantia de" reformulata.De exemplu, "chiria a fost achitata integral fiind retinuta din suma avansata cu titlu de garantie..."
Desi, garantia este garantie, iar chiria este chirie, dar daca asta a fost invoiala partilor, asta este.
dnltdr a scris:

Fiti amabili, am semnat un act aditional,completat de mine in care am facut doua greseli de scriere.

1. Obictivul (Obiectivul) prezentului act aditional...
2. ...chiria se achitata(achita) integral din garantia de...

Este o problema, ar trebui sa reformulez actul aditional?

Ar fi bine sa refaceti actul mai mult pt dizain.
Altfel nu ati avea probleme in caz de judecata.

avocat Claudiu Lascoschi
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 contracte incheiate - evaziune fiscala ??? bbn_1982 bbn_1982 Buna ziua! Am un apartament ce l-am dat in chirie. Am semnat cu chiriasul 2 contracte. Primul pe o valoare mai mare, iar al doilea pe care l-am declarat la ... (vezi toată discuția)
Stenografierea dezbaterilor Georgelius Georgelius Conform art. 149 C. pr. civ., partea poate solicita stenografierea dezbaterilor, aplicandu-se procedura privind expertii. Astfel, instanta, admitand, mi-a pus ... (vezi toată discuția)
Antecontractul - avansul este obligatoriu? dana dick dana dick suntem proprietarii unui apartament si suntem intratative pentru vanazarea lui.Persoana care doreste sa il cumpere ne-a solicitat sa incheiem un antecontract ... (vezi toată discuția)