avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate Mihai Ciprian

Activitate Mihai Ciprian

Buna ziua,

Parintii mei au un teren, mi-or facut contract de comodat pentru a putea face firma ( pentru sediu social) Eu vreau sa imi deschid o spalatorie de tip Self-Wash pe fonduri europene. Terenul are latimea de 17 Metri cu 50 metri lungime. 1 din 2 vecini nu vrea sa imi dea accpetu pentru a deschide spalatoria la mine pe teren. Eu m-am gandit la o treaba, daca parintii mei "vand" fratelui meu, sa zicem 6 Metri latime cu 50 Metri lungime ( partea de catre vecinu care nu vrea sa imi dee acceptul ) practic eu o sa fiu vecin cu fratele meu, nu o sa mai fiu vecin cu omu care nu vrea sa imi dea acceptul. Iar eu cu fratele meu sa zicem ca facem un contract de comodat / contract de inchiriere pentru bucata aia, si sa ii cer acordul ( fratelui meu ) pentru a deschide spalatoria.
Eu zic ca treaba asta este legala, ca practic totul o sa fie facut pe acte doveditoare, nu la negru sau ceva de genu!

Va multumesc frumos pentru ajutor,
Va doresc o zi frumoasa!
Buna ziua,

Parintii mei au un teren, mi-or facut contract de comodat pentru a putea face firma ( pentru sediu social) Eu vreau sa imi deschid o spalatorie de tip Self-Wash pe fonduri europene. Terenul are latimea de 17 Metri cu 50 metri lungime. 1 din 2 vecini nu vrea sa imi dea accpetu pentru a deschide spalatoria la mine pe teren. Eu m-am gandit la o treaba, daca parintii mei "vand" fratelui meu, sa zicem 6 Metri latime cu 50 Metri lungime ( partea de catre vecinu care nu vrea sa imi dee acceptul ) practic eu o sa fiu vecin cu fratele meu, nu o sa mai fiu vecin cu omu care nu vrea sa imi dea acceptul. Iar eu cu fratele meu sa zicem ca facem un contract de comodat / contract de inchiriere pentru bucata aia, si sa ii cer acordul ( fratelui meu ) pentru a deschide spalatoria.
Eu zic ca treaba asta este legala, ca practic totul o sa fie facut pe acte doveditoare, nu la negru sau ceva de genu!

Va multumesc frumos pentru ajutor,
Va doresc o zi frumoasa!
Răspuns la discuția Spalatorie self-wash
Ințeleg eu stau la casă, si am vecini in stânga si dreapta mea. Aveți idee de unde pot face rost de formularu accela? Ca tot am cautat pe google dar nu am găsit nimic clar. Vă mulțumesc

REV-TAX CONSULTING SRL a scris:

Cand cereti avizul de la mediu este posibil sa va ceara acordul vecinilor. Tr sa verificati formularistica de acolo.
Ptr firmele de apartament fara activitate la sediu , a disparut obligativitatea cu acordul vecinilor.

Răspuns la discuția Spalatorie self-wash
Vă mulțumesc anticipat, aveți idee daca treaba cu vevini este valabilă?

REV-TAX CONSULTING SRL a scris:

Buna seara,

Pentru funcționarea unei spalatorii auto aveți nevoie de 3 autorizații:

Autorizatia de constructie a spalatoriei
Autorizatia de functionare de la Primaria Locală
Autorizatie de mediu Spalatorie Auto de la Agenția de Mediu județeană

Bună ziua

Vreau să imi fac o spălatorie self-wash, si aș avea nevoie de niște informațio dacă mă poate ajuta vineva.

Aveți idee de ce autorizații / avize am nevoie?
Spre exemplu un vecin nu vrea să semneze pentru acord, pot face si fara acordul vecinilor?

Vă mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția Verișor succesiune
Bunicii au un alt teren, iar si ei or decedat, inteleg asa in mare, dar aveti idee cam cat dureaza o succesiune ? Cam cate saptamani ? Va mutumesc frumos!
Răspuns la discuția Verișor succesiune
După tata meu si mama mea care or decedat

raluk0207 a scris:

Vreti sa faceti succesiunea, dar nu ati spus dupa cine.

Bună ziua,

Am si eu o intrebare dacă mă puteți ajuta. Vreau să fac succesiunea, doar că eu mai am un verișor de care nu mai stiu absolut nimic, țin să menționez că mama si tata sunt decedați, si mai am doar un singur frate care nu stă cu mine si imi dă acceptul, pot incepe procedura de succesiune fară accel verișor? Practic chiar se ar fi si el, nu are nici un drept sa i se moștenească ceva deoarece nu o făcut absolut nimic pe accest teren/casă. Si nu vă supărați, cam cât durează o astfel de succesiune? Astept un răspuns,
Vă mulțumesc anticipat!