avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Verișor succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Verișor succesiune

Bună ziua,

Am si eu o intrebare dacă mă puteți ajuta. Vreau să fac succesiunea, doar că eu mai am un verișor de care nu mai stiu absolut nimic, țin să menționez că mama si tata sunt decedați, si mai am doar un singur frate care nu stă cu mine si imi dă acceptul, pot incepe procedura de succesiune fară accel verișor? Practic chiar se ar fi si el, nu are nici un drept sa i se moștenească ceva deoarece nu o făcut absolut nimic pe accest teren/casă. Si nu vă supărați, cam cât durează o astfel de succesiune? Astept un răspuns,
Vă mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 11 Decembrie 2020
Mihai Ciprian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai Ciprian , utilizator 18:32, 11 Decembrie 2020
Vreti sa faceti succesiunea, dar nu ati spus dupa cine.
După tata meu si mama mea care or decedat

raluk0207 a scris:

Vreti sa faceti succesiunea, dar nu ati spus dupa cine.

pe mama si tata ii mosteniti doar dvs si fratele.
daca il aduceti in discutie pe verisor, poate vorbiti de succesiunea bunicilor, daca a lor era casa si terenul
Bunicii au un alt teren, iar si ei or decedat, inteleg asa in mare, dar aveti idee cam cat dureaza o succesiune ? Cam cate saptamani ? Va mutumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire dyana.mihaela dyana.mihaela BUNA ZIUA O PROBLEMA AM SI EU. BUNICI AU DOBANDIT IN COMUN O LOCUINTA. AU UN SINGUR COPIL-ADICA MAMA CAND AVEA MAMA 14-15 ANI A DECEDAT BUNICA ,SA FACUT ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate acte necesare daniel2222 daniel2222 Bunicul vroia sa-mi lase mostenire pamantul vreo 7200 mp dar am amanat, si intre timp a murit si el si bunica :(( , si a ramas treaba nerezolvata! Eu am titlul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! se poate face o declaratie de renuntare la mostenire ... vitalsmart vitalsmart Buna ziua! Se poate face o declaratie de renuntare la mostenire atat timp cat parintii mei sunt in viata? Mama mea urmeaza sa mosteneasca o casa in ... (vezi toată discuția)