BUNA.nici nu stiu cum sa incep...casa in care sta familia mea (mama si fratii) este pe numele bunicului meu.(decedat de 30 ani)pamantul pe care este construita casa este pe numele unui nepot de a lui de care nu stim nimic de 40 ani....bunica decedata de 10 ani.tata a decedat si el acum 8 ani...CE SANSE AM SA TREC TOATE ASREA PE NUMELE LUI MAMA??????nimeni nu a facut niciodata vrun act....o succesiune...X-(#-o nimic (mai rau ca familia ADAMS):sorry: IMPOZITELE PE CASA SI TEREN PARINTI MEI O PLATESC DE 35 ANI. nimeni nu a venit sa ceara parte din pamant niciodata. stiu ca imi trebuie avocat si imi va fi greu dar as vrea sa stiu ce ma asteapta.multu.... anticipat
pot fi mai multe solutii de rezolvare a problemei dvs.
una dintre ele a fi sa mergeti la notar si sa faceti o succesiune dupa bunicul (pentru casa) s.a.m.d.
ceea de-a doua ar fi o actiune in justitie prin care mama dvs sa invoce o uzucapiune sa ramana cu terenul si apoi moștenitori vor fi copii.
ar trebui mai intai sa dezbateti succesiunea. apoi ar fi bine sa va angajati un avocat care sa deschida un proces pt invocarea uzucapunii in favoarea mamei dvs.
Atentie, daca dezbateti succesiunea, mostenitorii bunicilor vor fi mama dvs. si fratii ei.
Daca vreti sa treceti tot pe numele mamei e complicat.
Mai bine contactati un avocat sa vedeti daca puteti intenta uzucapiunea de 30 de ani si sa solicitati instantei sa dea o hotarare care sa tina loc de titlu de proprietate.
Uzucapiunea
zodiac
As dori sa ma ajutati cu un sfat:
Parintii mei stapanesc un teren agricol din 1990, platesc impozit la primaria comunei si nu au probleme cu vecinii nici cu ... (vezi toată discuția)
Mostenire
anamaria3678
Mama mea a facut succesiunea dupa moartea bunicilor numai in ceea ce priveste bunurile existente in mediul urban.La o perioada s a mutat la tara, unde a si ... (vezi toată discuția)