banii investiti de socru sunt bani proveniti din donatii de mana si bani castigati de mine,el a avut numai calitatea de ai administra si plati facturile care au necesitat realizarii amenajarii.
Buna ziua
Am nevoie de cateva lamuriri in situatia de fata.In timpul casatoriei parintii ne-au donat in cota de 50% fiecaruia o parte dintr-o casa proprietate personala. prin act notarial fara vreo clauza fiecaruia o parte dintr-o casa proprietate personala.La respectiva casa s-au adus imbunatatiri in timpul casatoriei din bani proveniti in mare parte din bani castigati de mine pe care nu-i pot dovedi si bani primiti ca donatie din mana de la parintii mei fara vreun act doveditor.De respectiva renovare sa ocupat socrul meu caruia i-am facut procura notariala pt. a se ocupa de amenajare si renovarea casei, toate chitantele si facturile fiind pe numele lui. In cazul unui partaj fiecare va primi 50% sau in functie de cota de contributie la amenajare.Mentionez ca donatori vreau sa atace pe caz de ingratitudine donatia respectiva pt injurii aduse lor si rau comprtament fata de donatori.
multumesc mult si o zi buna
Buna ziua,
Intre anii 2001-2004 am fost angajata si am platit toate obligatiile la stat. Din 2004 nu am mai platit nimc nici eu nici sotul meu.In momentul de fata am un copil.
Intrebarea este: beneficiez de vreo forma de ajutor pt crestere copil sau numai alocatia aferenta acestuia.
multumesc
Interesant toate interpretarile legislative, discutiile filozofice legate de noua generatie pe care noi am crescut-o si le-am acordat incredere dar in cazul de fata ce se mai poate face - chiar nimic?.
Va multumesc tuturor pt raspunsurile primite, deci in concluzie donatia facuta de mine si sotul meu celor doi nu mai poate fii revocata numai daca contest nulitatea actului cu sanse minime de reusita X-(
Buna ziua,
Dupa casatoria celor doi le-am donat o casa in proportie 1/2 fiecaruia dintre ei la notariat fara nici o clauza de reziliere a contractului de donatie. In cazul unui divort dintre cei doi cum se va face partajul asupra casei donate, sau respectiva donatie facuta de mine se mai poate contesta inainte de depunerea actelor de divort sau dupa pronuntarea divortului.Mentionez ca din casatoria celor doi a rezultat un copil minor.
Multumesc anticipat.