avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna ziua,
Intre anii 2001-2004 am fost angajata si am platit toate obligatiile la stat. Din 2004 nu am mai platit nimc nici eu nici sotul meu.In momentul de fata am un copil.
Intrebarea este: beneficiez de vreo forma de ajutor pt crestere copil sau numai alocatia aferenta acestuia.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:28, 29 Octombrie 2008
Da, corect. Beneficiati NUMAI de alocatie.
Intrucat nu indepliniti conditiile prevazute de OUG nr.148/2005 pentru acordarea indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului, veti primi numai alocatia aferenta acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul pt cresterea copilului -prelungit Ramona24 Ramona24 Buna tuturor! Am nascut in iulie 2008, deci copilul meu are momentan 10 luni jumatate! Am ramas din nou insarcinata,iar pana cand o sa nasc al ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie lunara pt. cresterea copilului - pls urgent! cristop cristop Salut! Am nevoie de un raspuns urgent in domeniul platii indemnizatiei lunare pt. cresterea copilului. Am citit OUG 148/2005 + Normele de aplicare "pe ... (vezi toată discuția)
Concediul pentru cresterea copilului pana la 2 ani FLORICADAN FLORICADAN buna ziua ,am si eu o nelamurire .Copilul s-a nascut in 20 dec 2010 ,mama beneficiaza de indemnizatie pentru cresterea copilului pana la 2 ani respectiv 20 dec ... (vezi toată discuția)